Superstark Gym

Syksyn tullen olisi paras tietää missä sitä treenaamistaan jatkaa. Sattumalta törmäsin aivan loistavaan saliin ja vieläpä sopivan polkupyöräpolkaisun etäisyydellä: Superstark Gym

Olen pyöritellyt ajatusta jatkosta monelta kantilta ja varsinkin siltä, että en pysty sitoutumaan tiettyihin treeniaikoihin kovin paljon etukäteen, koska en yksinkertaisesti tiedä takkaa aikaa koska milloinkin pääsen treenaamaan. Vapaat painot ja kehonpaino on se automaattisen selvä juttu mihin kaiken pitää perustua ja hyvät nostolavat olisivat piste i:n päälle. Sopivasti opastusta turvalliseen ja järkevään tekemiseen olisi plussaa ja kuinka ollakaan eilen sitten löysin itseni kokeilemasta jopa tällaista. ;)


Olin aivan varma, ettei tuo pienin 40 kg:n atlaskivi mihinkään hievahda, kun aluksi en saanut siihen minkäänlaista tuntumaa, mutta niin vaan se alkoin nousta ensin kuvan tapaan syliin, sitten ylös ja lopulta jopa noille vasemmalla näkyville korokkeille. :D

No atlaskivi oli kokeilu, joskaan ei viimeinen sitä lajia, mutta salin kokonaisuus on jotain erityisen mainiota. Kyllä Vaasassa muutamakin vaihtoehto löytyy, jos ei halua laitteissa istua.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Superstark Gym”

 1. Mikke says:

  Hei!

  Ehkä on vielä turhan varhaista kysyä, mitä mieltä olet ollut uudesta salista?

  Crosstraining kiinnostaa ja Vaasassa ja sen lähiseuduilla näyttäisi olevan kaksi vaihtoehtoa sen harrastamiseen. Kilpailevalla salilla olen jo käynyt treenejä kokeilemassa, mutta silti Superstark gym houkuttaisi. Samalla kuitenkin suomenkielisenä kieli jännittää – mitä jos en tajua ohjeista mitään ja jään muutenkin aivan outsideriksi?

 2. Outi says:

  Kannattaa käydä kokeilemassa. :) Tykkään kovasti ilmapiiristä, vaikka en tosiaan ruotsinkielinen olekaan. Se ei ole ollut ongelma.

  Itse asiassa aina kun menen tuonne salille, niin teen jotenkin automaattisesti hyvin töitä. Treeni kulkee!

Leave a Reply

See also: