Ei sittenkään minigolfia, joten nostetaas kuulaa – No minigolf competition so let’s lift kettlebells

Pienen lapsen äidille osallistumiset ei ole automaattisesti selvä juttu ja niin ei tälläkään viikolla, joten viikonlopun minigolfkisan voi unohtaa. Olkoon siis niin, mutta hei sitten voi välillä nostaa kuulaa ja muutakin. :)

Itse asiassa ilmoittauduin tänään Kahvakuulaurheilun Suomen Cupin pohjoisen ja itäisen alueen kisaan nostamaan biathlonin. Nostan siellä vain ja ainoastaan 12 kg:n kuulalla ja siis tempauksen sekä työnnön kahdella kuulalla. Niin ja minä en edes kuulu pohjoisen ja itäisen alueen nostajiin, joten osallistun vain kansalliseen kisaan. Läntisen alueen kisat on jo tänä viikonloppuna, mutta en ilmoittautunut sinne, kun varasin tämän viikonlopun minigolfille ja olisi tämä muutenkin ollut liian aikainen ajankohta.

Olen siis opetellut nopeutta ihan 8 kg:n kuulalla aloittaen tämän kesän ja se projekti ei nyt hetkessä hyppää siihen mihin 16 kg:lla haluaisin, joten nostan siis 12 kg:lla oman tempausennätykseni ja jotain siihen työntöön. Mutta onpa taas pieni hetki jotain mitä varten treenailla ja sen jälkeen voi jatkaa seuraaviin tavoitteisiin. :)

Olen pitänyt itseäni aina äärimmäisen hitaana kaikessa ja kahvakuulan kanssa äärimmäisen huonona tempaajana. On niitä paljon muitakin asioita, missä olen omasta mielestäni surkea, mutta nämä kaksi sitten otin työn alle ja johonkin tasolle olen jo kiivennytkin. Mitenkään tieteellisesti en tätä ole tehnyt, paitsi sen verran, että kävin silloin huhtikuussa vähän ottamassa Kirsiltä oppia. Jotain loksahti silloin kohdalleen ja ainakin sain aidosti kipinää tempaukseen, minkä jälkeen olen vain edennyt järjestelmällisesti pienin askelein.

Hih. Kun oikein syvältä kaivan, niin saan syyn laittaa tähän kuvan uudesta mukistani. Ostin sen täsmälleen tuon ajatuksen takia. “Kannattaa uskoo et onnistuu, vaik ei ois hajuukaan kui se tehään”. Tilasin sen virkkuukoukkuselta ja tämä ei siis ole maksettu mainos vaan ostin sieltä tarkoituksella muutamia hauskoja juttuja, joista kaikki oli aivan ihania. :)

Niin kannattaa uskoa ja kannattaa päättää kokeilla mitä kautta sitä perille pääsee. Aina ei tarvitse etukäteen tietää liian paljon. ;) On minulla ajatus mihin aion tempauksessa edetä, mutta kaikki tarvittavat keinot ei ole vielä tiedossa, no ainakaan kovin hyvin.

eihajuukaa

So no minigolf this weekend, but let’s lift some iron! Actually it means mostly kettlebells as I registered to national competition 2.9. I will lift only 12 kg kettlebell this time, which is sort of embarrassing to admit, but this is due to what I have been doing during this summer. I have practiced again starting from 8 kg to become more fluent snatcher and to pick more speed.

I have been terrible in snatch, but now I am bit better and have gained quite much repetitions. That is always a good thing. I think someone has said that you can become good in snatch only by snatching and that I have done. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: