Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun :)

Jäipä Miljoonasade päähän soimaan, kun tulin ajatelleeksi ohi mennyttä syyskuuta. Kuukausi loppui sairastumiseen, mutta treenattuakin on tullut ja Vaasan liftaritreenit lähti uudestaan käyntiin ja töitä on tullut tehtyä huhhuijaa verran. Mutta tämä kaikki siis Suomen Cup Haapajärven osakilpaluun 2.9.  osallistumisen jälkeen!

Kuinka olen voinut jättää sen bloggaamatta? Eipä voi kun todeta, että syyskuu meni niin nopeasti, että päivät olivat yksi hujaus vain.

Haapajärvellä tein 12 kg:n biathlonin eli nostin kahdella kuulalla työnnön 69 toistoa ja tempauksen 208 toistoa. Tempauksen vauhtiahan minä kesän treenailin eli aika hyvin meni. :) Työnnön tein säästellen vain tarpeellisen eli yhden toiston yli oman ennätykseni tai itse asiassa kaksi, mutta nappasin kuulat liian nopeasti alas, joten tulos ei virallisesti tullut tasalukuun. Säästelin siinä siis vain tempausta varten, että saisin tehdä hyvän aidon kisatuloksen ja tulihan se, vaikka mennessä ihan nolotti mennä kisaamaan pikkukuulalla. :) Tarpeellinen ennätys itselleni silti.

Kyllä, olen oppinut tempauksesta yhtä sun toista ja tahdon tottakai toistaa jonain päivänä tuon tuloksen keltaisella. Loppuvuoden tulen treenailemaan enemmän voimaa eli kalistelen kahvakuulien sijaan levytankoja maastavedon ja kyykkyjen kautta ja vähän muutenkin. Sitä siis repaleinen lokakuu minulle kiitos. :) Mutta toki aloittelin sitä jo syyskuussa.

Mutta nyt tässä parantelen oloani ja toivottavasti ensi viikolla saa taas treenata, vaikka tottakai syksyiset käveleskelyt parhaassa seurassa ovat myös ihana asia ja jatkuvat syyskuun lisäksi lokakuussa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: