Ensilunta, liftaritreeniä, sulkapalloa ja kaikenlaista instasta

Tänään se satoi! Kyllä vain, maassa on nyt Vaasassakin ensilumi ja miten ihanan valkoista ja pimeää maisemaa valaisevaa se onkaan. Oli ihana kävellä koiran kanssa sateessa. :)

Olen ollut jonkin aikaa kotiläppärittömässä tilassa tai siis chromebookittomassa sellaisessa, mutta pian se on ohi. Matkahuollon mukaan pelastukseni on jo kotikaupungissa, joten ehkäpä jo huomenna alkaa uusi aikakausi siinäkin suhteessa. Elämä on jo muuten kääntynyt alkulokakuun sairastelusta liikkuvaisemmaksi lokakuun lopuksi, joten en voi missään nimessä valittaa vallitsevasta olotilasta.

Tänään oli aidosti ensimmäinen kuulatreeni itselleni antamani treeniluvan jälkeen. Sunnuntaina kävin jo salilla kipeyttämässä itseni pahanpäiväisesti, kun jostain kumman syystä päätin tehdä tehokkaasti juttuja, joita en yleensä koskaan tee. Bulgarialainen askelkyykky oli taatusti se viimeinen pisara, jonka ansiosta liikkeelle lähtö on joka pysähdyksen jälkeen varsinkin eilen ollut tuskallista. :D

Olipa muuten kokemus käydä pojan kanssa sulkapalloa pelaamassa pahimman lihaskivun aikaan kaksi päivää salitreenin jälkeen. Jalat ei välillä vain lähteneet mihinkään!

Vaikka blogi välillä pitää hiljaiseloa, niin instaan aina kertyy jotain. Näyttääpä tunnelmalliselta viimeaikojen kuvat. Kiitin itseäni kukkasin, otin kynttilälämmön käyttöön ja tosiaan keltaiset lehden vaihtuivat lumeksi. Minttu kissa kuvassa koitti estää yhteisen treenituokion pojan kanssa, mutta niin vaan päästiin testaamaan uusia käsipainoja. :)

Lift Me Up ry:n eli kahvakuulaseuran Vaasan treenit siis pyörii nyt Tervis salissa keskiviikkoisin klo 19.45-20.45. Tervetuloa mukaan!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: