Kodittomat kahvakuulat ry – homeless kettlebells

Kahvakuulan nostaminen perustuu hyvään fiilikseen, keskittymiseen ja hyvään nostamiseen. Se vaatii ympäristöltä jonkin verran, vaikka käytännössä tarvitaan vain hyvä nostolava ja kuulat ympärille.

Minulle kahvakuulan nostaminen on elämäntapa. Kurkkasin juuri omaa “historiaani”, josta alkupalasen laitoin kuvana tuohon alle. Ryhdin kisat oli ensimmäiset. Kukka kävi paikalla, Niinan muistan nostamassa ja minulla oli kisakuula ihka ensimmäistä kertaa kädessä. Niina nosti Girevoy Sport Liedon seurassa, joka lopettaa toimintansa vuoden vaihteessa. Moni uusi nostaja on aloittanut ja toiset lopettaneet, mutta jotenkin isompi asia on kokonaisen seuran lakkaaminen. Mutta uusiakin on tullut mukaan ja laji heikkenee tai vahvistuu miten missäkin paikkakunnalla.

Minuun tämä laji on vain kasvanut kiinni ja en pidä sitä pahana. En kolkuttele maajoukkueen ovea tai käy kovin usein kisoissa, mutta siinä on vaan sitä jotain.

Ja nyt joudun etsimään, sanotaan nyt elämänkatsomus eriäväisyyksien takia kuulilleni uuden talvipaikan Vaasassa. Kodittomia kahvakuulat ei sentään ole, mutta voi olla, että asuvat tämän talven sittenkin kotona. Ehkä jaan nyt treenaamisen salille ja kotiin vahvemmin kuin viime kautena. No, ellei sitten löydy treenipaikkaa, johon kuulat voisivat talveksi muuttaa.

**************************’

Looking for new training place in Vaasa. I need to find a new solution for my kettlebell training. Perhaps it will be so that my kettlebells stay home this winter and I just go to gym to do squats etc. Not the best solution, but possible.

I have been lifting in competitions since 2011. I have never been at the top, but it is a lifestyle. I will keep it as I just enjoy it so much. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: