Talviauringon säteissä heijastuu delfiini

Ulkona on ollut hyytävän kylmä, mutta aurinkoinen päivä. Jostain syystä juuri nyt täytyy kirjoittaa “ääneen”, että suunnitelmat ovat muuttuneet. Ei kahvakuula SM-kisoja tänä vuonna. Ehkä ensi vuonna? No katsotaan sitten.

Montako viikkoa olen ollut jo nostamatta? Useamman. Kävin Teneriffalla ja olen sen jälkeen kitkutellut pikku flunssassa. Mielummin kuitenkin näin, kuin ilman reissua ja vaikkapa influenssassa. Ja nyt on ollut aika keskittyä toisenlaiseen projektiin, joka on ennenkin ollut tässä blogissa ajankohtainen. Ajattelin hieman kaventua ja sillä tavalla pitää huolta terveydestäkin, mikä sekin on ajankohtainen aihe. Vaan mitä muuta kohti alkaisi kulkea?

Kyllä delfiinit on upeita. Uskomattoman sulavia, voimakkaita, viisaita,… Olen onnellinen siitä, että pääsin niitäkin näkemään. Jostain tuollaisesta hetkestä, kun näkee delfiinin korkealla ilmassa, voi ottaa monenlaista inspiraatiota, uskoa ja motivaatiota myös.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: