Motivaatiota ja mahdottomia unelmia

On niin pitkä aika, kun olen keksinyt jotain täysin erilaisia mahdottomia tavoitteita. Vai onko sittenkään? Kyllähän leuanveto oli mahdoton tavoite. :) Mutta silti tiesin, että pystyn siihen jonain päivänä.

Olen aivan ehdottomasti Ninja Warrior fani ja sitä kautta, vaikka se hassuakin hassummalta kuulostaa, olen löytänyt inspiraatiota aivan uskomattomalla tavalla. Sarjassa on jo paljon naisia, jotka ylittävät itsensä kuka milläkin tasolla. Uskomattomimmat naisista ovat käsittämättömiä, loistavia, aivan uskomattomia, mutta minusta uskomattomia ovat kaikki, jotka yrittävät jotain mahdotonta.

Minulle mahdoton ei ole ollenkaan niin käsittämättömiä temppuja kuin Jessie ja Meagan pystyvät tekemään, mutta itsensä voi ylittää omassa iässään ja lähtökohdistaan helposti. Sehän tarkoittaa vain tavoitteiden kehittelemistä ja sitkeää työtä. Siihen minä olen valmis.

Leuanvedoista katse siis jo eteenpäin, vaikka seuraava tavoitteeni siinä on kaksi leuanvetoa vastaotteella ja yksi myötäotteella. Sitä kohti siis, mutta myös kohti ääretöntä ja sen yli (Buzz Lightyear), koska koskaanhan ei voi tietää mikä se ääretön itselleen on. ;) Tiedän jo, että se on jotain muuta kuin vain leuanvedot.

Eräänlainen ohjenuora tälle vuodelle voisi olla heittäytyminen.

Luovu rajoituksista ja anna mennä.

Jotkin asiat tapahtuvat nopeammin, jotkin hitaammin, mutta mitä sillä on väliä. Oikeastaan ne eniten työtä vaativat palkitsee eniten ja matkastahan pitää aina osata nauttia.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: