Step by step towards better

If I saw somebodys picture as mine here, I would think that she knows what she is doing. Doesn’t look bad.

Today the situation is that I have lost 8,4 kg in 9 weeks and there is about 6 kg more to get rid of. This means that I really am in good condition next summer … and after that. This has been surprisingly easy.

As the pull-up training has been the one where I have more pictures, it is where I can compare the situation. This picture below as also the first one is taken yesterday.

The pictures below are from January before I started and must be about 8 kg ago. I have to find the picture on the right lower corner separately to compare better to todays situation, but I would say that you cannot see much muscle even when they are hidden there. But I definitely need to find that picture and add here.

Seems that I continue in Finnish.

Kirjoitin jo aiemmin, että mieheni on tukenut tässä operaatiossa paljon, kuten on aina kaikessa tukenut ja onhan se nyt molemmille hyväksi, jos minäkin tunnen oloni paremmaksi omassa kropassani.

Se on erikoista miten paljon painolla tai siis pulskistumisella on vaikutusta ihmismieleen. Siis kyllähän minä pulskistuin viime vuonna ja lopullisesti vuoden vaiheessa, kun puhti oli todellakin poissa ja huomattavasti yli “hälytysrajani”. Se veti mieltä matalaksi. Ehkä se painon kertyminen ei vaikuta niin paljon tai suoraan puolisoon ja kyllähän ne kauniit sanat kuulee silloinkin, mutta ainakaan nainen ei niitä enää usko. Sitä on helposti hyvin julma itselleen.

No julmuudet on takanapäin ja olen hyvin tyytyväinen itseeni ja ihmeissäni, kun vieläkin paino laskee tätä tahtia. Syön kyllä tarkasti, vaikka löysäänkin jo systeemiä. Treenikin kulkee, jos on hyvällä mielellä.

Viikolla kävi hassu sattuma, kun lähdimme lounaalle intialaiseen ravintolaan. Jouduin tilanteeseen, jossa söin yllättäen riisiä ja naan leipää. Olipa hyvää varsinkin se leipä. Vaikka tuli täysin erilainen ruokailupäivä, niin en hätkähtänyt vaan tarkoitus on ollutkin lisätä hiilihydraattisempiä päiviä väliin. Tuo oli tosi hyvä tapa herkutella ja antaa vinkkiä miten teen jatkossa.

Mielenkiinnolla odotan sitä miten siirryn oikeasti ylläpitävään ruokailuun. Yhtään en epäile etteikö se onnistuisi. Jotenkin sillekin asialle on helppo hymyillä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: