Vatsalihashaastetta tänään

Ehdottomasti lupaan itselleni, että kun maha tästä vähän vailenee terveellisen ja runsaan välipalan jälkeen, niin tartun kiinni vatsalihashaasteen 1. viikon 3. vaiheeseen. Se on jäänyt luvattoman pitkään roikkumaan, mutta syitähän löytyy tietysti vedenpitäviä. ;)

Maanantaina se jäi rankan zumba tunnin jalkoihin, tiistaina oli illalla hirmuisen väsynyt, keskiviikkona zumbasin dvd:n kanssa ja tänään sitten ei tekosyitä. Muuten repsahdan ihan kokonaan! Toisaalta liikuntaa on tullut kyllä hienosti. Itse asiassa kiloklubin seurannan mukaan viikon liikunnat alkaa olla pian kasassa. Siis ne pakolliset, mutta isompaan suositukseen on tietysti vielä matkaa.

Zumba dvd:t, jotka siis tulee siinä ostettavassa paketissa, vaikuttaa ihan hyviltä. Illalla tosiaan käytin ehkä noin 40 min testaukseen ja sain yllättävää zumba seuraa eli 5 -vuotiaan poikani. :) Arttu zumbasi sydämensä kyllyydestä ja sanoi, että haluaa zumbata kanssani seuraavallakin kerralla!

Ai niin. Vielä yksi juttu. Minulla on eräästä työasiasta = suuresta onnistumisesta mahdottoman hyvä mieli. :) Onneksi niin, koska muuten on koko viikon tuntunut siltä, että pelkkä työmaan ajatteleminenkin on tuonut huonoa onnea.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: