Tyytyväisyyttä ilmassa

Ehkä kyse on keväästä tai jostain ihan muusta, mutta olotila perus elämiseen ja olemiseen on yksinkertaisesti tyytyväinen. Päätös rehellisestä itsekkyydestä vuodenvaihteen jälkeen oli oikea.

Kun viime vuosi romutti kuntoa ja terveyttä erityisesti stressin, väsymyksen ja huonojen yöunien avustuksella, niin tämän vuoden tehtävä on rakentaa, parantaa, kehittää. Päätös toimii. Fiilis sen kun paranee ja unikin on syvempää kuin ehkä koskaan ennen.

Jotenkin kukkapenkin reunalta löytyneet “entiset linnut” sai oikein ajattelemaan tätä kaikkea. Talvi oli rapauttanut lintukaksikon lähes murusiksi. Siitä voisi olla surullinen tai jopa kauhistunut, mutta eikähän mureneminen ole enemmän mahdollisuus. Linnut tai tässä tapauksessa kukkapenkin koristukset voi uudistaa.

Ehkä tärkeintä oli tunnustaa itselle, että joku tie oli kuljettu loppuun, vaikka ulkopuolinen ei varmasti huomannut miten äärimmilleen sitä oli venynyt. Moni asia oli murentunut tai murenemassa. Tunnistin ja tunnustin tilanteen ja pala kerrallaan lähdin sinnikkäästi kasaamaan palikoita uudelleen. Ensimmäinen askel oli löytää selkäkivun syyksi lonkankoukistajien jumi ja korjata se. Hassua miten konkreettinen askel oli ensimmäinen. :)

Paljon on tehty ja tehtävää edelleen, mutta olen tyytyväinen. Tunnen itseäni paremmin, olen tilanteessa, jossa suunta on vain eteenpäin. Uskoisin, että voin lähimmille ihmisillenikin antamaan enemmän kuin ennen ja uteliaisuus ajaa ottamaan askelia aivan uusiin suuntiin.

Kiitollinen.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: