12. viikko laihdutusta takana

Viime viikko eli 11. viikko oli ensimmäinen, kun jotenkin lipsuin systeemistä. En paljon, mutta juuri sen verran, että mitään kunnollista ei tapahtunut. Oikeastaan oli hyväkin vähän tasoitella, mutta tämä viikko on sitten sitäkin tarkempi. Päätin heti alkuunsa, että joka päivä löytyy valmista salaattia ottaa minkä tahansa ruuan seuraksi.

Salaattijuusto jäi eilen puuttumaan, mutta kaupastahan sitä löytyy.

En tiedä minkä takia en viime viikolla muka ehtinyt tehdä eväitä, ehtinyt käydä kunnolla kaupassa, ehtinyt miettiä etukäteen mitä syön. Minähän en puntaroi mitään, syön vaan, mutta täytyy sitä syötävää ensin olla, että voi syödä. Varsinaista filosofiaa.

Voi olla, että laihduttamisen lopettamisen miettiminen teki jotain pään sisällä. Ehkä myöskin kuidut jäi vähemmälle, kyllä vaan. Mutta vaikka viime viikko oli tasaisempi, niin se teki hyvää. Jatketaas taas. :)

Viime viikon parhaat liikuntapalat oli piiiitkästä aikaa ensimmäinen painonnostotunti crossfit salilla ja yllätys yllätys – saliohjelma kakkossalilleni. Tuli sekin sunnuntaina testattua ja ainakin tulee nyt tehtyä jotain poikkeuksellista, erilaista, sekoitettua omia kuvioita. JA kävin juoksentelemassa kaksi kertaa. Se oli loistavaa! Hei tuohan kuulostaa niinkuin olisin liikkunut kunnolla. Ei se vielä siltä tuntunut, mutta ehkä sittenkin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: