Yhdessä 30 päivän hullu vatsalihastreeni

No kaikkeen sitä voikin lähteä ja tällä kertaa saan täysin “syyttää” miestäni siitä, että hän latasi puhelimeensa Six Pack in 30 days appin. No minähän totesin, että tehdääs sitten vatsalihaksia yhdessä. :D

Älyttömän miehinen appi, mutta olkoon. Six pack ei myöskään ole tavoitteena, mutta pidetääs hauskaa.

Takana on kaksi päivää ja täytyy myöntää, että vatsa on arka. On tullut tehtyä taatusti erilaista treeniä kuin koskaan ennen normaalin tekemisen rinnalla. “Alkulämmittely” perinteisellä sunnuntaisalikäynnillä oli aika tehokas. :D

Vatsalihastreeni ei taatusti tee pahaa, jos nyt sillä ei pelkiltään pitkälle pötkisi. Vähän se ehkä tuli aloitettua extempore ja juuri ennen Nice Runia, mutta ei se sillekään pahaa tee. Juoksen joka tapauksessa omaan tahtiini ilman jotain aikatavotteita, mutta juoksen. Viimeistelylenkki viikonlopulta jäi pahasti muiden kiireiden jalkoihin, mutta ehkä olikin hyvä olla juoksematta. Keskiviikkona sitten!

Ihanaa kesä taitaa vähän katketa ensi viikoksi. Ei siis tule täydellistä Nice Run picknick keliä, mutta ei se ole yleensäkään ollut. Täytyy varata lämpimiä vaatteita juoksun jälkeen päälle pistettäväksi!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: