Juhannusta kevein ajatuksin

Juhannuspäivä. Ulkona ei vielä tänään ole loistelias keli, mutta kiva juhannus tämä sateinen sellainenkin on ollut. Pieni “Pipsa Possu” prinsessa on saanut hyppiä lätäköissä sydämensä kyllyydestä ja kesäkelit on edessä huomenna. :) Aurinkoista juhannuskuvaa ei nyt saanut millään tavalla, mutta onneksi kuvasin hieman jo aiemmin viikolla. Ja varsin kevyin “mielin” nämä on kiva tänne ripotella.

Juhannus on hieman herkutteluaikaa ja siksi on hassua juuri tänään huomata puntarilla numerojen keikahtaneen lukemiin, joita en ole nähnyt ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen!

Itse lukemasta viis, mutta pudotus on jo 17,6%. Ällistyttävää! Olen ehdottomasti kauniit kukkakuvat tänne blogiin palkinnoksi ja juhannuksen kunniaksi ansainnut. :)

En minä enää kevene kuin ehkä 100g viikossa, jos sitäkään.

Jonkinlainen tasapainon tavoittelu on jo aavistuksen meneillään tai ehkä pitää sanoa, että jaksottelen nyt tiukempaa ja väljempää syömistä. Torstaina söin kuulkaas kokonaisen munkkipossun! :D No se oli ihan hassu juttu ja ainutkertainen, koska syön suurimmaksi osaksi hyväksi havaitusti.

Juhannus väljemmin, aion ehdottomasti pallojätskinkin herkutella kunhan sää huomenna lämpenee. Juhannuksen jälkeen sitten kaksi täsmällistä viikkoa ennen kesälomaa, jonka taktiikka täytyy vähän miettiä, mutta varmasti niin, että joikin päivinä hiilihydraattipitoisemmin ja suurimmaksi osaksi tarkasti.

Ja mikä parasta. Kroppa nauttii liikkumisesta. :) Toissapäivänä salilla huomasi miten hyvin kulkee. Vatsalihastreenit jatkuu kotona ja vaikutukset todella huomaa. Tänään on juoksemisen vuoro vähintäänkin mäessä, mutta varmaan pidemmällä lenkillä myös.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: