Raastavimmat vatsalihasliikkeet – V UP

Nyt kun olen tehnyt sitä hullua “six pack in 30 days” treeniä puoleen väliin ja juu on tullut väkisin välipäiviä enemmän kuin on ohjelmassa, joten siitä tulee ehkä jotain 45 days, niin siellä on löytynyt paljon tosi hyviä ja ihan suosikki liikkeitä, mutta myös kamaluuksia…

Alkupäivien kamaluuksista kamalin ja jota en aluksi pystynyt tekemään oli V-Up. Voi jestas. Ihan ensimmäisenä päivänä se oli vaan rutistus jalat ylös nostaen, mutta nyt näyttää kai jo piirtein tältä, mutta ei ollenkaan noin sulokkaan sujuvalta. :)

Itse asiassa kaikessa kamaluudessaan se on nyt yksi uusista suosikeistani!

Suosikkiasemaa auttaa, että pystyn tekemään sen ohjelmassa 2*20 toistoa kokonaisuudessaan. Ohjelmassa on yhteensä 28 liikettä tai siis toistosarjaa, joka koostuu alun liikkeistä, keskivaiheen putkesta liikkeitä, jotka kiertää kahdesti ja lopun venyttelyistä. Alunperin ensimmäisinä päivinä ohjelma vei noin 15 minuuttia, mutta nyt se on venynyt jo suurin piirtein 22 minuuttiin. On siinä vääntämistä, mutta edistystä tapahtuu ja se koukuttaa kummasti.

No koukuttaa siis myös se, että mies vetää samaa ohjelmaa läpi, eikä hänkään helpolla pääse. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: