Nälkä kasvaa syödessä – lisää leuanvetoja ja kohti toes to baria

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa salilla ja vaikka en ole leuanvetoa treenannut nyt eteenpäin muuta kuin vetäisemällä yhden chin upin arkipäivisin (joo voi kuulostaa hassulta), niin salilla en voinut vastustaa tuttua avustuslaitetta. :)

Ja siitä se taas lähti… :) Entäs jos kuitenkin tekisin vähän lapavetoja vatsalihastreenin päätteeksi? No tottakai!

Siispä otin ohjelmaan 3*10 toistoa lapavetoja. Se tuntui kummallisen helpolta ja siis entisen 5 toiston sijaan 10. No päätin sitten parin kerran jälkeen lisätä vielä 3*5 toistoa pull-upeja niin, että hypähdän ylöspäin. Sekin toimii paljon paremmin kuin silloin, kun päätin intensiivisemman leuanvetojen harjoittelun. Hauskaa! :)

Siis vaikka olin joksikin aikaa jättänyt leuanvetotreenin, niin nyt pääsin aloittamaan paljon paremmasta tilanteesta kuin luulin.

Treenailuni tuntuu nyt jaksottuvan vähän automaattisesti sen mukaan mikä huvittaa, mutta minuahan huvittaa. Tekemättä en osaa olla, enkä haluaisikaan, mutta kaikki tiede on tekemisessäni unohdettu.

Ai niin. Nälkä kasvaa syödessä. Minulla on uusi inspiraatio. Toes to Bar… Haluan ottaa sen ohjelmaan tai siis pystyä siihen jossain vaiheessa sen jälkeen kun vatsalihasliikeohjelma päättyy. Ajatuksena on opetella se ensin strict tyylillä, mikä ettei kippingillä myös sen jälkeen, jos siltä tuntuu.

Minä vaan tarvitsen tavoitteita!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: