Minigolfia ja kahvakuulaurheilua – ja etsinnässä jotain repäisevää

Tämä viikko on kai viimeinen erityisen aktiivinen minigolfviikko. Tiistaina huopa viikkokisa Vaasan Vaskiluodossa, keskiviikkona Pohjanmaan mestaruuskisat Isonkyrön Kalliojärvellä ja sunnuntaina kansallinen kisa Vöyrillä. Riittävästi minigolfia! No varsinkin, kun olkapää ei enää haluaisi jatkaa tätä kautta.

Kahvakuula ei noussut juurikaan helteillä, mutta nyt on toinen ääni kellossa. :) Powerpuuma on 9.9. ja vielä haikailen sinne, vaikka heinäkuu oli hiljainen treenikuukausi ja olen paljon jäljessä tavoiteaikataulusta – jota ei oikein kesällä edes ollut. No nyt on ja treenaan pari kertaa viikossa miten saan treenin sujautettua minigolfaikatauluun. Kuulatreenin jälkeisenä päivänä ei nimittäin minigolfkisoja voi olla. Minigolfin jälkeen tosin voi nostaa, jos jaksaa ja olkapää itse asiassa tykkää, jos näin päin tekee.

Mutta mielessä kiertää kovasti ontto kohta uusien tavoitteiden osalta. Mitä hauskaa keksisin? Jotain täytyy kehittää!

Voisin juosta 10 km, mutta juoksu on vähän tylsää… Anteeksi rakkaat juoksun harrastajat, mutta kyllä se 5 km on minulle sopiva lenkki, jonka aikana ajatukset jo jää johonkin oravanpyörään. Haluaisin kyllä viihtyä tiellä pidempään, mutta se vaatii nyt jotain uusia tuulia sekin.

Voisin nostaa kuulaa ja nostankin, enhän minä siitä eroon halua, mutta se on tuttua ja turvallista, osa jokapäiväistä elämää.

Mitkä asiat likuntaan liittyen tulee mieleen hauskoina asioina: Ninja Warrior! No ehkä vähän turhan repäisevää. :D Mutta jotain täytyy keksiä ja kyllä tuo ajatusleikki jatkaa kesän hiljaiselolla ollutta leuanvetotreenaamista. Monet ninjat ovat kiipeilijöitä… Olen korkean paikan kammoinen, mutta siinä voisi olla jotain mitä haluaisi kokeilla. Hitsi pikatarkistuksella alkeiskurssi on Vaasassa mennyt juuri pari viikkoa sitten Kalliojärven kansallisen minigolfkisan aikaan.

Mietintämyssy päähän, ideat poikimaan, rähkäles taas lisää liikkeelle… :D

Kuva on aito, mutta toteutunut siirtymämatka oli vasta yhdeltä tangolta toiselle. Kaiken on alettava jostain pienestä.

Niin ja saa ehdottaa repäisevää tavoitetta!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: