Lohtusyömistä

Eilinen oli vähän rankka päivä. Jäi liikunnat liikkumatta, mitä nyt illalla tuli siivottua sellaisia nurkkia mihin ei tavallisesti koske. Tänään aion kyllä mennä zumbaan ja mielikin alkaa olla vähän valoisampi, mutta silti lankesi suureen täytelakupussiin. Eilen ei itse asiassa illalla tullut syötyä juuri mitään, kun ei vaan maistunut juuri savustetut muikutkaan.

Tänään vielä näyttää tapahtuvan yhtä sun toista epätavallista, mutta ne ei enää tunnu missään eilisen järkytysten jälkeen.

On tuo lohtusyöminen vaan erikoista. Siis jos tulee suru puseroon, niin sitä joko syö liian vähän tai liian paljon, mutta ei oikealla tavalla. Lohtusyömisestä – saa lohtua? Enpä usko. Sillä tavalla saa loppujen lopuksi vain olotilan entistäkin kurjemmaksi tai pysymään kurjan puolella pidempään.

Mitä sinä syöt, jos tunnet tarvitsevasi lohtusyömistä? Mihin silloin lankeaa ihan automaattisesti?

Minulla se on lakritsi tai sitten ihan mikä vaan, mikä kohdalle osuu…

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Lohtusyömistä”

 1. Tiia says:

  Mä syön yleensä jätskiä jos surettaa. Tai jotenkin siinä pystyy pistää stopin vielä, kun tietää että on syönyt liikaa, koska se on kylmää. :D Esim. jos vetäisin suklaata niin söisin sitä todennäkösesti niin kauan että kuvottais niiin paljon ja sama karkin kanssa. Toisaalta jos lohtusyön niin kyllä mikä vaan kelpaa, haha.

 2. Sanna says:

  Hmm… en osaa sanoa mitä erityisesti syön lohdutukseksi, mikä vaan kelpaa. Kyllä eilisilta meni kyllä minullakin surressa… Ihan kamalan paha mieli pienen pennun menetyksen vuoksi. :( Halit!

 3. Pinkki Pingu says:

  ‘Pienen enkelin siipien alla, on kisulla aina hyvä olla. Siellä on pieni turvassa, kaikilta maailman murheilta. Pienen enkelin sylissä, pilven reunalla katsellen. On pikkuinen rauhassa ikuisessa, kanssa pienen enkelin.’

  Hm, minulle lohtusyömistä: nuudelit ja kananugetit.

 4. Remy says:

  Elvis-leivät <3 :D

 5. Outi says:

  Jäätelo kyllä auttaa toisinaan ja aikaisemmin saatoin vetää puoli paketillista kevyesti hätätilan tullen. Takuulla todellista lohtusyötävää ja jos vähän antaa lämmetä, niin ei mitään rajaa.

  Mitä on Elvis leivät? Kiinnostaisi tietää!

  Ja pikkuisen pennun pois meno kyllä kirpaisi eilen tosiaan. Ehkä on hölmömpiäkin asioita heittäytyä hetkeksi epätoivoiseksi. Onneksi kolme sisarustaan voivat todella hyvin.

 6. Teea says:

  Outi: pikkuisen pennun poismeno on mun mielestä aivan normaali ja tavallinen syy heittäytyä epätoivoiseksi. Eihän ole kuin muutama viikko aikaa kuin me jouduimme miettimään miten pikkuisen Lillin kanssa mennään eteenpäin, mutta onneksi nyt ainakin kaikki hyvin. Ja mitä lohtusyömiseen tulee, niin vaikka pieniä kiviä menis joskus ;-D

Leave a Reply

See also: