Löysä zumba vailla sambaa

No jaa. Tulihan käytyä. Ei oikein ollut kohtia, missä olisi saanut sykkeet ylös ja varsinkin pysymään siellä. Oikeastaan vaan kaksi kappaletta antoi siihen mahdollisuuden. Keskisyke 133 ja kalorikulutus niinkin vähän kuin 624 kcal, vaikka koitin tehdä vähän omiani. Itse asiassa sykkeet ei pysyneet läheskään edes puolta tuntia sopivalla harjoitusalueella. Ensi kerralla parempi vauhti? Niin ja joo, yhdessä kappaleessa ei mennyt kädet ja jalat ollenkaan samaan suuntaan, mutta joskus käy niinkin. :D

Otanpa pienet sambat tässä itsekseni, niin sitten tuntuu hyvältä mennä saunan puolelle. Tämä ei ole mikään tiukin, mutta sellainen pieni kiva.

edit: Jäin oikein miettimään tuota zumbaa. Kunto on noussut varmasti valtavasti siitä, kun silloin syksyllä zumba alkoi. Silloin tämänpäiväinenkin olisi ollut tosi rankkaa. Toisaalta tänään siinä zumbatessa tuumin miten paljon itse pystyy vaikuttamaan siihen, minkä verran käsiä nostaa ja kuinka räväkästi jne. Ehkä ei ollut sydän ihan hommassa mukana ja olisi himpun enemmän pystynyt itse tekemäänkin, mutta en kyllä missään nimessä yrittänyt löysäillä.

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Löysä zumba vailla sambaa”

 1. kikka says:

  näyttipä hauskalta tuo zumbaaminen. mun kunnolla ja kropalla tuota ei tehtäisi.. ehkä joskus sitten kun olen saanut painoa alemmas, mukavaa viikkoa sinulle :O)

 2. Outi says:

  Vaikka minä valittelin löysää zumbaa, niin se ei tarkoita, että kaikkien pitäisi mennä tuhatta ja sataa. Zumba on siinä mielessä mainio laji, että sitä voi tanssia kukin omalla mallillaan JA koollaan. Kannattaa käydä kokeilemassa. :)

 3. Linda says:

  Mäkin odotan tota kunnon nousua. Jos sitten vaikka keväällä ja kesällä uskaltaisi ottaa muutaman juoksuaskeleen.
  Mun kuntosalille on maaliskuun alussa tulossa zumba-tunti, niin sitten sinne meen sitä kokeilemaan! Kaikki on niin kehunut zumbaa. En kyl osaa mitään tanssimista, mutta ei se taida zumbassa haitata.

 4. Outi says:

  Minä olen jo hämmästyttävästi ottanut juoksuaskelia. Nimittäin silloin, kun tulee kovalla pakkasella koiran kanssa lenkiltä ja esimerkiksi postilaatikkojen kohdalla alkaa kotiovi vetää kovasti puoleensa. Huh. Oikeasti on tullut juostua pihan poikki ovelle ja siitä lämpimään. Hrrrr.

  Tosiasiassa minä en ole juoksija, en ollenkaan. Saa nähdä, että voisiko sitä kuitenkin pikkuisen kokeilla kunhan kelit lämpenee. Enää ei pitäisi sillä tavalla kunnosta olla kiinni, etteikö uskaltaisi. Täytyy tuota tuumailla. :)

  Ja juu, zumbassa ei haittaa onko vai eikö ole tanssimiskokemusta. :)

 5. Piritta says:

  Hei mäki oon miettinyt juoksemista…. Oon ajatellut aloittaa keväällä pienin askelin :)

 6. Outi says:

  Toisille se sopii ja toisille ei. Onneksi takapihalla kulkee pururata ja siinä on patkiä, joilla voi kokeilla kenenkään näkemättä. :) Voi kyllä olla, että juokseminen ei ikinä ole minun juttuni.

Leave a Reply

See also: