Outi kuntoilun ihmemaassa

Kuka uskoo, että minä menen huomenna SpinningCircuit 75 tunnille? Minä en melkein. :D Mutta oikeasti, minä olen menossa sinne.

Olin juuri RVP (reisi-vatsa-pakara) tunnilla ja voi että oli paljon, hurjan paljon parempaa kuin silloin ihan ensimmäisellä kerralla. En suosittelisi RVPtä kenellekään ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen kuntosalijäsenyyden ottavalle ensimmäiseksi kuntoilukerraksi. Siitä oikeasti voi tulla kauhistus! Mutta kun on yli kuukauden kulkenut kuntosalilla, pumpissa ym, niin sen jälkeen RVP voi olla lähes nautinnollista. Sanonko minä oikeasti noin?

Nyt oli eri ohjaaja kuin ensimmäisellä RVP kerralla ja tämä homma toimi. Oli rankkaa, oli tehokasta, sykkeet nousi paljon enemmän kuin eilisessä zumbassa ja takuulla sai riittävästi tunnista irti. Vatsalihakset huusi välillä apua, mutta voi kun pääsisi tekemään sen ohjelman seuraavilla viikoilla uudestaan. Keskisyke oli siis 141 ja kalorikulutus 615 kcal. Aivan loistava juttu oli, että alussa rehkittiin niin, että hiki nousi pintaan ja sitten tehtiin lihasjuttuja ja välilläkin taas pistettiin sykettä kehiin. Ehdottomasti parempaa kuin joku aerobic ja tosiaan uskomatonta kyllä enemmän sykettä nostavaa kuin eilinen normaalia kevyempi zumba.

Miten tästä sitten eksyin vaihtamaan huomisen liikuntasuunnitelmat SpinningCircuitiin? No, siinä tiskillä olivat RVP:n ja Spinningin ohjaajat, joita jututtaessa tulin siihen tulokseen, että minulle on helpompi mennä 20 min Spinningiin + pitkään Circuitiin kuin, että menisin pelkälle pitkälle Spinning tunnille. Kuntosalillahan minä olen kulkenut jo viikkoja ja se ei pelota. Tiedän jo aika paljon siitä mitä jaksan ja pystyn ja jos en pysty niin ei mitään. Spinning tunnissa ehkä jännittää se, että on tylsän tuntuista todeta ensimmäisellä kerralla, että hei minä en jaksa. Tosin nytpä juttelin jo ohjaajankin kanssa, että hän tietää minun olevan ensikertalainen. :)

Tänään hymyilyttää kovasti, mutta katsotaan miten on huomenna. :D

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Outi kuntoilun ihmemaassa”

 1. Pinkki Pingu says:

  Mahtavaa Outi!! :)

 2. Outi says:

  Saa nähdä. Epäilykset värisyttää vatsalihaksia. :D

 3. Laura says:

  Hetken lukeneena nyt eka kommentti:

  Musta sulla on mahtava asenne tähän hommaan ja on tosi kiva lukea sun tekstejä, kun ne on niin jotenkin ihanan positiivisia! Toivon sulle tsemppiä kaikkeen mitä yrität ja oon ihan varma, että selätät sen spinningin ihan 100-0. Se on kyllä tosi tehokasta jos mikä :)

 4. Outi says:

  Heippa Laura. Kiitos hurjasti tuosta ensimmäisestä ja toivottavasti ei viimeisestä kommentista. ;)

  Minä en jotenkin toimi muuta kuin positiivisella energialla. Jos yritän negatiivisella meiningillä, niin kaikki lopahtaa. Sen takia en ole pakottanut itseäni mihinkään vaan koitan löytää aina jotain mistä pidän ja mennä sillä eteenpäin. Sitten käy niin kuin tuolle RVP:lle, että jos se reilu kuukausi sitten oli Kauheaa, niin nyt se olikin jo aika kivaa. Nyt täytyy toivoa, että Spinningistäkin löytyy sitä jotain x-factoria, joka koukuttaa. :)

 5. Pomppula says:

  Hei hirmu kivaa spinningcircuit tuntia :) jään innolla odottamaan raporttiasi… :)

 6. Outi says:

  Niin no, toivottavasti en näänny niin, etten pysty edes kirjoittamaan mitään. :) Klo 18.30 se alkaa.

 7. Pomppula says:

  Eiköhän sulla vielä kädet toimi huomenna… :D

 8. Outi says:

  Riippuu circuitista. Niin sitäkin teen huomenna ensimmäistä kertaa. :D

Leave a Reply

See also: