Viisi kokonaista viikkoa Pumpia

Voiko olla tosiaan totta, että tämä oli jo viides kerta, viides peräkkäinen torstai Pumpissa? Oli tosi tiukka tunti ja meinasi välillä voimat loppua kesken, mutta toisaalta painotkin oli pienimmillään 2,5 kg ojentajissa, 3,5 kg monessa ja välillä 5 kg. Lisäksi ohjaaja oli kahden väliviikon jälkeen hirmuisessa rääkkäysvireessä. Sellainen rääkkäys mentaliteetti ei oikein täysin uppoa minuun, mutta pakko myöntää, että tunti oli tehokas. Minun kroppani kestäisi varmasti paremmin sitä tyyliä, mikä oli käytössä väliaikaisella ohjaajalla, mutta nyt mennään eteenpäin tällä systeemillä.

Kyllä on voimat kasvaneet valtavasti näiden viiden viikon aikana. Lisäksi kävi niin, että en vaipunut epätoivoon peilikuvastani. ;) No, tällä kertaa oli vähän väljä musta t-paita ja yhtenäinen musta linja auttoi varmasti peilikuvaan.

Pumpissa ei oikeastaan ole enää mitään vikaa minun mielestäni, jos ei oteta huomioon sitä, että ojentaja liikkeet ottaa liikaa kyynärpäihin. Ottaako Pump liikkeet teillä joihinkin niveliin liikaa? Mietin sitäkin, että teenkö liikkeet väärin, mutta koitan kyllä olla tarkkana. Samoin otti tänään vähän vasempaan polveen jossain kohdassa, mutta ei pahasti, eikä niin käy yleensä. Pahinta tai oikeastaan ainoa pahin juttu on se selällään tehtävä ojentajaliike (ranskalainen?), jossa tanko lasketaan otsalle.

Kävin muuten Pumpin jälkeen suoraan puolen tunnin kävelylenkin koiran kanssa ja House antoi taas sopivan mahdollisuuden oikein pitkään kunnon venyttelyyn. Että osaakin olla House oikealla paikalla!

Hei, huomenna on zumba päivä. Loistavaa!

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Viisi kokonaista viikkoa Pumpia”

 1. Lattiakaivo says:

  Kiva kuulla että olet tykännyt pumpista ja jaksanut jatkaa :)

  Mulla alkoi ottamaan polviin erityisesti niissä kyykyissä joissa toinen jalka on edessä ja toinen takana. Syy oli liian suuret painot (samat kuin normikyykyissä) ja sen jälkeen oon tehnyt ilman painoja ja pikkupainoilla. Ohjaaja sanoi mulle että avaan polvia ulospäin hieman kun kyykistyn ja siksi saattaa kipeytyä. Ehkä voisit pyytää tunnin alussa ohjaajalta että katsoisiko hän tekniikkasi kyykyissä jos menet ihan eturiviin.

  Tsemppiä treeneihin :)

 2. Kati says:

  Heippa!
  Oon vähän aikaan seurannut blogiasi, ja minusta on aivan ihanaa kun kirjoituksista huomaa kuinka positiivinen olet :)

  Selasin tuon Zumba tunnit suomessa listaasi, ja ajattelin kertoilla, että Mikkelissä Lady Linellä Zumba tunteja kanssa(ohj: Sanna Kattelus) nyt maaliskuussa ei ole tunteja mutta jatkuu taas huhtikuussa.
  Samoin Fressillä on zumbatunteja Mikkelissä.

  itse olen kanssa käynyt zumba tunneilla ja tykkään hirmuisesti! Aivan ihana liikuntamuoto!

 3. Outi says:

  Lattiakaivo, minusta tuntuu, että täytyy pienentää painoa vähän siinä pahimmassa sarjassa. Toisaalta se tuntuu hassulta, kun voimat kyllä riittäisivät. Ja voisin tosiaan kysyä vielä ohjaajaltakin, että teenkö jotain väärin.

  Ja kyykyissä juuri tuntui pikkuisen vasemmassa polvessa. Tavallisesti ne kyllä on menneet ihan hyvin.

  Kati, kiva kun “heität kommentilla”. :)

  Tiesinkin jo, että Mikkelissä on alkanut zumbat. Aika tosi monella paikkakunnalla on! Silloin, kun aloitin tämän blogin niin niitä oli aika harvassa paikassa ja oli hauska etsiä tietoja, että mistä tunteja löytyy, mutta kun tuntien määrä räjähti, niin ei enää onnistu perässä pysyminen omin nokkineen. On minulla kyllä pieni idea, että voisi kerätä zumba tuntien pitäjiltä listaa, johon voisi tosiaan pitäjät ilmoittautua. Hmm. Sitä täytyy vähän miettiä.

  Ihanaa, tänään on minullakin zumba päivä! :)

 4. Pomppula says:

  Mulla tekee välillä vaikeeta hauis- ja hartia- liikkeissä, käy kipeetä ranteisiin. joskus kämmenpöytään ja käsivarsiin (välillä ranne ja kyynärpää). Pitäis varmaan ruveta hommaamaan jotain rannetukia niin ainakin johonkin auttaisivat.
  Mä muuten RAKASTAN sitä ojentajaliikettä (ranskalainen punnerrus)… se on aivan mahtava, tekee NIIN gutaa :) varsinkin toi yhdistelmä missä viedään otsalta vatsalle ja siitä ylös.. ui ui..

 5. Kati says:

  Kiitos käynnistä blogissani :)
  Meiltä kuoli ensimmäinen kultsi 6 vuotta sitten ja yhä sitä kaivataan :´)

  Nautihan zumbasta ja zumbaa munkin puolesta, kun en pääse kuin huhtikuussa tunnile seuraavan kerran. Onneksi on you tube ja kotizumba :)

 6. Outi says:

  Pomppula, minä olen oikein ihmetellyt, että ranteisiin ei ole ottanut. Jotenkin olisin olettanut, että niissä tuntuu. Tai ehkä siinä auttaa minun jokakesäinen kivimuurin rakennusprojektini. ;) Siinä jos missä on ranteet saaneet rankkaa harjoitusta jo monena vuonna!

  Kati, minulla oli sileäkarvainen noutaja, mutta siis noutaja nenästä hännänpäähän. Kaipuuta taitaa olla takana nyt pari vuotta… Miten aika meneekään nopeasti.

Leave a Reply

See also: