Pumpista eniten lisää painoa

Pieni huomio. Pump tunteja seuraavina päivinä puntari näyttää minulla noin kilon enemmän kuin muuten. Osoitus siitä, että on tullut tehtyä tehokas treeni? Todennäköisesti niin.

Oletteko te huomanneet saman tyyppistä vaikutusta?

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Pumpista eniten lisää painoa”

 1. Pomppula says:

  Musta ainakin itsestä tuntuu että raskas liikunta kerää nesteitä kroppaan, jos oon käynyt torstaina spindessä/pumpissa/tms. niin se mun mielestä kyllä näkyy vaa’assa. Sen takia aina harmittelen että mun punnitus on perjantai kun yleensä torstai on mulle semmonen kunnon rankka jumppapäivä ja vaaka näyttää perjantai-aamuna ihan muita lukemia kuin lauantai-aamuna.

 2. Mirjam says:

  Moikka!
  Mä olen ainakin huomannut että paino nousee pumpin tai vastaavan rankan reenin jälkeen. Helpottavaa, että muillakin on samanlaisia kokemuksia:)

 3. Tiia says:

  Jep, mulla on aina paino nousussa treenien jälkeen! Sen huomaa siitä että jos pitää vaikka kaks lepopäivää tai on kipeänä niin heti laskee. :D Että hyvin mahdollista!

 4. Outi says:

  Eli samaa mieltä kaikki. Tuo täytyy tosiaan ottaa huomioon puntarointipäivän valinnassa! Minä vähän luulen, että siirrän oman puntarointini torstaihin aamulle. Keskiviikkohan on minulla lepopäivä, jos en sitä muuta spinningcircuitin takia, joka siis on keskiviikkoisin.

 5. Teea says:

  Mulla tuli usein ns.jalkatreenipäivän jälkeen jopa 3 kg painoa lisää!!! :-O

 6. Outi says:

  Kuulostaa tosi hurjalta. :D

Leave a Reply

See also: