Zumba päivä!

Mikä on viikon paras päivä? No se on tietysti zumba päivä. :)

Illan zumba tunti on kyllä nyt niin kaivattu ja odotettu, että hiihtoloma ei kerta kaikkiaan voi alkaa ilman sitä. Tarvitaan sambaa, salsaa, cumbiaa ja kaikkea mahdollista, että työviikko päättyy ja ajatukset katkeaa. Tänään zumbataan niin, että kantapäistä kipinät lyö! :D

Tai jos nyt ei ihan niin kovasti, niin ainakin täydellä sydämellä ja sielulla zumbasta nauttien. Let’s Zumba!

Tässä alkaa pikkuhiljaa tajuamaan, että lomaviikko on vain joidenkin tuntien päässä. Tämä on minulle ensimmäinen virallinen hiihtoloma vuosikausiin. Valitettavasti en ehkä saa kaikkea sellaista liikunta tulevalla viikolla harrastettua, mitä mieleni tekisi, mutta täytyy yrittää ulkoilla vähintäänkin riittävästi. Paistakoon aurinko ja pysyköön pilvet vain väliaikaisesti estämässä pahinta häikäistymistä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: