Kevään väri on ihanan vihreä

Ei sitten lähdettykään vielä reissuun. Reissupaikan väki oli pahasti flunssassa, joten suunnitelmat meni uusiksi. Käytiin kyllä jo lähempänä kyläilemässä ja vähän muutakin eli nyt on pihailuvaatetus kunnossa. Kyläily sujui kakuttelun ja syömisen merkeissä aivan liikaa, mutta kiloklubissa ei silti menneet kalorit yli. Loistavaa.

Olipa ihana katsoa jo kevään väreissä olevia vaatteita ja erityisesti kävi niin, että vallan rakastui kevään ihanaan vihreään. Jopa niin paljon, että vaikka saman ulkoilupuvun takki olisi ollut punaisena, niin silti ei voinut ajatellakaan hommaavansa mitään muuta kuin vihreää. Ja hitsiläinen, enää ei tosiaankaan tarvitse kokeilla mitään L-kokoisia vaatteita, kun pienemmistä on varaa mistä valita.

Tuo kuva ei ole ihan eduksi kertomaan miten hyvin kapean mallinen takki ja housut myös käy. Tämä päivä vaan alkoi reippailla ja rankoilla lumitöillä. Että märkä lumi osaakin olla painavaa! Olihan kunnon kuntojumppa. :) Mutta oikeastaan ikinä ennen en ole voinut ostaa sellaisia kapean mallisia ulkoiluvaatteita… Siinä on oikeasti ajattelemisen aihetta.

Tuota samaa vihreää, joka ei kuvassa nyt kyllä myöskään värinä pääse oikein oikeuksiinsa, on aivan valtavasti kaikenlaisessa sisustustavarassa. Kävipä siinä sitten niin, että mukaan tarttui samaa väriä myös kankaana, joka tosin muotoutuu kissan näyttelyhäkin varustukseksi. ;)

Did you like this? Share it:

14 Responses to “Kevään väri on ihanan vihreä”

 1. Piritta says:

  Ai että mä sitten rakastan vihreäää!! Nyt oon vaan sisustuksessa mennyt vihreässä sinisen puolelle, turkoosia ja ihan vaaleansinistä.

 2. Outi says:

  Tuo vihreä kävi jotenkin niin mun sydämeen, että nyt olen ihan kahden vaiheilla, että piäisikö tilata vihreät zumba housutkin! Ja toppi, kun löysin siis molemmat vihreinä. :)

 3. Piritta says:

  MISTÄ löysit vihreät zumbahousut? Mäki haluuuuuun

 4. Outi says:

  Kimppatilaukseen? Tämä on näköjään uusi euroopan zumba toimittaja: http://goldsgymshop.nl/en/home ja siellä tosiaan on toppikin. Lueskelin, että toimitusaika voi olla melkein kuukausi, mutta ehkä sen kestäisi.

 5. Teea says:

  Voi eih, siellä olis mulle ne siniset housutkin ;-)

 6. Outi says:

  Siellä on vaikka mitä! Mulle kesäksi se lyhyt musta toppikin. ;)

 7. Piritta says:

  JOo melki kyllä pitää laittaa kimppatilaus :) Mä haluun noi vihreet!!!!

 8. Outi says:

  Minä en saanut selvää, että minkälaiset postikulut niille tulee. Sen sain selvää, että vihreää toppia oli vaan XS koossa. Pahus!

  Mutta minusta jotenkin tuntuu siltä, että laitan Piritta sinulle postia. ;)

  edit: Siis 21 euroa on se postimaksu…

 9. Piritta says:

  No vihreitten kaa kävis myös se musta toppi vihreällä tekstillä. Pitäis lähtee kolme, neljä kimppaan niin saatais postikuluja pienemmäksi ;)

 10. Teea says:

  Mä voisin sieltä haluta jotain sinistä…

 11. Outi says:

  Eli meitä olisi jo kolme. :)

 12. See says:

  Heh, soiko tuossa taustalla zumba? Kuvassa on jotenkin niin kivasti vauhtia. Näytät tosi urheilulliselta!

 13. Keiju says:

  Terkkuja ja tsemppiä: sähän olet jo ihan mallikoossa, mulla menee yhä 40/42 ja L paidat. Kyllä pudotusta taas varmasti pian tulee. Urheilu on tärkeintä, nimimerkki “kokemusta ei ole”. Mun motivaatiovaje jatkuu iloisesti yhä, paino ei putoa, mutta pidän huolta ettei nousekaan. Ihan terveenä olen saanut menon pidettyä ja salaattia kuluu melkein joka päivä. Odottelen kevättä, kun liikun silloin paljon enemmän. Zumbavaatteet on niin kivoja, että niitä voisi pidellä muutenkin.

 14. Outi says:

  See, taitaa se zumba soida päässä kaikessa liikkumisessa! :D

  Keiju, ei mallikoossa, kun varressa on mittaa pätkästi, niin oikeasti mun pitäisi olla aika paljon hoikempi. Mutta aika loistava saavutus silti!

  Ja ei hitsiläinen, minä olin eilen lumikenkäilemässä se oli ihan kevyttä. Kyllä on kunto niin uskomaton verrattuna entiseen… Kirjoitan siitä heti, kun ehdin!

Leave a Reply

See also: