Tahdon lumikengät

Olipa hauska lumikenkäilylenkki eilen pitkin metsiä. Minäkin tahdon sellaiset! Varsinkin nyt, kun kahden poissaolopäivän jälkeen koko koti oli suurin piirtein peittynyt lumeen. :D

Mutta siis mikä voi olla hauskempaa kuin lumikengät jalassa kulkea metsään ja mihin vaan haluaa. Koira mukana tietysti ja parhaassa tilanteessa mukana olisi hyvä ystävä. En tiedä onko lähipiirissä ketään lumikenkäilystä innostunutta, mutta ainahan voi yrittää houkutella.

On se vaan tehokas laji. Minä olen joskus aiemmin kyllä kokeillut lumikenkäilyä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta oikein kunnolla eli tunnin mittaisella lenkillä metsässä. Suurimman osan ajasta kuljin perässä, mutta ihan mieleläni olisi vetänyt menemään enemmänkin etunenässä. :) Ja nautinto olisi muuten jäänyt vähäiseksi, jos ei olisi kunto jo tämänkin verran hyvällä tolalla!

Kävin heti tutkimassa pitkin nettiä ja lumikenkäily näyttää olevan niitä harrastuksia, mihin myös saisi rahaa uppoamaan. Mutta jospa löytäisin jotkut satasen pintaan olevat lumikengät, niin saattaisinpa tänään ostaakin. Saa nähdä!

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Tahdon lumikengät”

 1. Teea says:

  Sjoen Supersportin poistopisteessä on ollut n.80 euroa lumikengät tarjouksessa :-)

 2. Outi says:

  Loistava vinkki! Nyt suoraan sinne ja toivottavasti vielä löytyy. :)

 3. Pinkki Pingu says:

  Oih, lumikenkäily näyttää ja vaikuttaa hirmu hauskalta ja myöskin tehokkaalta! :) Haluaisinpas kokeilla! Löysitkö kengät?

 4. Sotanorsu says:

  Tekisipä mieleni kyllä itsekin kokeilla lumikenkäilyä. Nyt kun tuota luntakin kerran on ja sitä on paljon. :D

  Varmasti aika tehokastakin. Oliko sykemittari mukana, mitä se sanoi asiaan?

 5. Outi says:

  Löysin kengät! :D

  Ei ollut sykemittari matkassa mukana ja vähän sitä siellä metsässä harmittelinkin, mutta tänään on takuulla käytössä.

Leave a Reply

See also: