Sleepwalker

Hyvää yötä ja huomenta. Minusta jotenkin tuntuu, että tästä yöstä ei tule yhtään mitään. Tai tulee siitä levotonta ja epämääräistä.

Zumbat jäi sitten -aatshiu- zumbaamatta ja vaikuttaa siltä, että huominen Step-Evergreen samaa rataa. Syömiset ovat olleet ihan mitä sattuu. Päivällä jo kävin syömässä ruokalassa Pasta bolognesen lämpimikseni ja onnistuin lämmittämään itseni sisäisesti vaan viideksi minuutiksi. Illalla söin ison kasan yskänkarkkejä, lakritsia ja pienesti ranskalaisia ja nakkeja. Oikeastaan eihän niistä yhteensä nyt niin hirmuisesti kaloreja tule, mutta ei kyllä mitään järkevää vihreääkään.

Todella paljon eri blogeissakin ihmiset ovat sairastaneet. Olen miettinyt, että onpa hyvä, kun ei juuri minuun iske. Ei kannattaisi nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Taidan ollakin juuri niin levottomalla tuulella, että laitan tähän “fanivideon” suoraan Adam Lambertin konsertista ja siis oma suosikkikappaleeni sopivasti tämän illan teemaan – Sleepwalker.

Jännä nähdä missä kunnossa sitä aamulla herää. Toivottavasti kuume olisi jo ohi… Ei nyt ehdi pitkästi sairastamaan!

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Sleepwalker”

 1. Teea says:

  Sairastaminen ei oo kivaa, mutta parantele itsesi kunnolla ennen kuin lähdet treenaamaan, ne jälkitaudit on vielä kamalampia.

 2. Keiju says:

  Parantumusta vaan paljon sinne! Hienoa, että olet mukana MeNaisten haastattelussa. Olet mitä parhain blogipudotuksen edustaja, koska olet oikeasti löytänyt liikunnan etkä pelkää laihdutusta (niin kuin eräät meistä). Sitä paitsi useimmille pudottajille on tuttuja ne kaudet kun paino ei putoa tai motivaatiota on vähemmän. Mulla vierähti koko alkuvuosi ilman miinusgrammaakaan. Zumbaaaaaa… Kiva, että Anna Abreukin zumbailee, Anna onkin ihan zumbatyyppiä ja näytti tosi hyväkuntoiselta silloin keikalla.

 3. Outi says:

  Täällä sitä sairastetaan, mutta oikeastaan ihan hyvällä mielellä. Itse asiassa teen töitä, kotoa käsin tosin ja jutun kuvausta siirretään päivä – pari, että ei tarvitse olla kamalimmillaan. :)

  Ja juu, nyt niin olisi tehnyt mieli treenata, mutta taukoa on takuuvarmasti vielä tämä päivä ja oletettavasti huominenkin.

Leave a Reply

See also: