Kuntokuuri 2 kk 22.3.-22.5. alkaa tänään

Hip hurraa, elämä voittaa vihdoin flunssan jälkeen. Ääni kuulostaa vielä varsin nuhaiselta, mutta enää ei oikeastaan tunnu missään. Minähän pääsen illalla zumbaamaan! Ja siitä on hyvä aloittaa kahden kuukauden kuntokuuri.

Tavoitepäivänä häämöttää 22.5. ja silloin siis alkavat zumba ohjaajakoulutuksen kaksi päivää. :) Että oikeasti tunnen voivani osallistua koulutukseen ja oppivani kunnolla, niin ainakaan se ei saa jäädä kunnosta kiinni. Minä en halua sipata kesken koulutuspäivää ja minä hitsiläinen haluan näyttää hyvältä. Se viikonloppu on silkkaa zumbaa ja sitä ennen tehdään kunnon työ oikean zumbakunnon saavuttamiseksi.

Minulla on aivan sellainen tunne, että tarvitsisin hieman ammattimaisempaa apua kuntoprojektiin, mutta sillä mennään mitä on. Tämä päivä alkoi jo aamukävelyllä Doris koiruuden kera ja ilta on aikaa zumballe. Sen jälkeen on oikeasti mietittävä, että mitä ja miten tästä mennään eteenpäin. On selvää, että nyt tarvitaan monenlaista liikuntaa ja ehkäpä ne juoksukengätkin pääsevät käyttöön.

Zumbaa, kävelylenkkejä, steppiä, lihaskuntoharjoittelua kotona(?), kuntosalilla ja ehkä pumpissa sekä kenties jopa juoksua. Jonkinlainen liikuntasuunnitelma pitäisi saada aikaiseksi. Olen varmasti jo nyt tai ainakin olin viikko sitten paremmassa kunnossa kuin koskaan ja se taas tarkoittaa, että kahden kuukauden kuluttua kunto on varmasti hyvä jo monenlaisillakin mittareilla mitattuna.

Flunssa painaa takuulla tällä viikolla vielä kropassa, mutta olen lähes ylpeä itsestäni, että maltoin pysyä rauhassa koko viikon. Töitä tein liikaa ja olisi pitänyt ottaa jo alkuviikosta sairaslomaa, mutta sitä voi enää vaan spekuloida. Tämän kahden kuukauden pätkän alku lähtee liikkeelle kunnon ja olotilan mukaan, mutta eiköhän loppuviikosta jo ole ihan hyvässä vauhdissa.

Ai niin, pesin illalla vakiofarkut ja tänä aamuna menin vaatekaapille etsimään jotain korvaavaa vaatetta. Kylläpä vanhat vaatteet sujahtaa hienosti päälle! ;) Beige pitkä farkkuhame ei enää ollenkaan jäänyt kiristäville poikittaisvekeille mahan alta ja nämä siniset housuthan lähes tippuu jalasta. :) Vaikka paino ei olekaan pudonnut, niin selvästi edelleen on jotain tapahtunut.

Aurinkoista viikkoa kaikille toivottelen aurinkoisesta Vaasasta!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kuntokuuri 2 kk 22.3.-22.5. alkaa tänään”

  1. Sotanorsu says:

    Onnnnittelut kiinteytymisestä! Sehän se lopultakin merkkaa eniten omaan oloon, eihän se vaakalukema koko ajan ole silmien edessä, eikä se näy muillekaan se lukema :)

    Ja kovasti tsemppiä kuntokuurille! Jaksat koulutuksen varmasti todella hyvin ja näytät tyrmäävältä siellä :)

  2. Outi says:

    Oijoi, kuulostanpa muuten itsekeskeiseltä, kun haluan näyttää hyvältä, mutta siihenhän tässä pyritään. :)

Leave a Reply

See also: