Kuvauspäivä

Tänään se sitten on, kuvauspäivä. Pienet suuret epäilykset ovat kerääntyneet pitkän aikaa. Voiko tästä tulla mitään? Miten joku värisokea, pyöreäposkinen hottentotti osaa laittaa itsensä kuvauskuntoon ja valita vielä sopivat vaatteetkin päälleen? :D

Kerranhan se vaan kirpaisee, eikä kuvien ottaminen varmaan kirpaisekaan, mutta niiden näkeminen sitäkin varmemmin. Maan alle ja pimentoon en aio niiden jälkeen vetäytyä, mutta punastelen varmasti tehokkaasti tulevina viikkoina. :)

Onpa muuten kevyt olotila eilisen zumban jälkeen. Oli kuin painot jaloissa olisi zumbannut, joten otin sen mahdollisimman kevyesti. Flunssa on vaatinut veronsa, mutta kyllähän se tästä taas lähtee ja tänään pidän lepopäivän liikunnasta.

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Kuvauspäivä”

  1. Keiju says:

    Hyvähyvähyvä! Hyviä niistä tulee, itse on aina turhan kriittinen omien kuvien suhteen ja paljon kriittisempi kuin muut. Rihanna on kyllä upea – ja personal trainer kelpaisi tännekin! Onneksi veljen vaimo lähtee pian sellaiseksi opiskelemaan… :)

  2. Outi says:

    Hei se oli oikeastaan hauskaa! Doris koiruus auttoi kovasti hymyilemisessä. Jos yksin olisin yrittänyt, niin eipä olisi tullut varmaan kuin irvisteltyä. :D

    Kuvaaja kehui, että hiukset oli hienot, joten ehkä minun ei tarvitsekaan hävetä ihan niin paljon. :D

    Ai niin, pitää kai sen verran paljastaa, että kävin etukäteen Haloselta hakemassa itselleni juuri nyt sopivan paidan. ;)

Leave a Reply

See also: