Hese hampurilaista ja työmotivaatiota

Onko niin, että hyvät asiat vaikuttavat kaikkeen positiivisesti? Minulla on todella mukava liikuntamotivaatio ja syömismotivaatio myös. Ihanaa päästä tänään taas liikkumaan = zumbaamaan ja hitsiläinen, minä söin lounaaksi Hesen kerroshampurilaisen. :D Okei, ei ehkä ihan järkevää, mutta en mennyt sinne hampurilaishimon vaan aidon nälän vetämänä. Oli kiire ja parempi oli haukata hampurilainen kuin kitua koko päivä syömättä. (puolustelee, selittelee)

Niin siihen positiivisuuteen. Meillä kissaäiti on kovasti sairastanut ja näyttää nyt selviävän mikä on ehkä maailman positiivisin asia. Toivottavasti kaikki on hyvin, kun menen kotiin. Flunssa on taakse jäänyttä elämää ja jos maanantaina jalka ei vielä  noussut kovin kevyesti, niin tänään on ihanan pirteä ja energinen olo.

Kun on niin mukava olotila monella tapaa, niin samalla myös työmotivaatio on löytymässä varsin mainiolla tavalla. Kaikista hankalemmista asioista huolimatta minä oikeasti nautin työstäni ja haluan saada kaikenlaista tehtyä. Nyt on ideoituna paljon uutta ja mielenkiintoista. Saapa nähdä mitä siitä seuraa. :)

Ai niin, mieleni tekisi kauheasti lumikenkäilemään. Sillä tavalla NYT tällä hetkellä. Ihana auringonpaiste menee ihan hukkaan tuolla tehtaan seinien ulkopuolella. :D

Te jotka pihalle pääsette – nauttikaa minunkin puolestani!

edit: Eilen napsahti sähköpostiin jo ajat sitten tilattu lippu Beto Perezin zumbaan Tampereelle. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Hese hampurilaista ja työmotivaatiota”

 1. Pinkki Pingu says:

  Heeeeeips! :) Minäkin kävin tänään Carrolsissa syömässä kanahampurilaisaterian (ilman majoneesia tosin, kun en siitä tykkää) ja jälkkäriksi vielä jäätelöä. Eikös me sovita nyt niin, että ei lasketa kaloreita vaan keskitytään kuluttamiseen!!

 2. Outi says:

  Ehdottomasti sovitaan niin! Minä tässä juuri vedänkin liikuntavaatteita niskaan ja suunnittelen zumbaan lähtemistä. :)

 3. ansku says:

  No voihan sitä joskus vetäistä hampurilaisen, varsinkin kun liikut tuota tahtia.

  Joskus aiemmin täällä oli puhetta noista zumbavetäjistä, kun toiset ei puhu vaan tanssivat edessä ja suurin osa on ihan pihalla, varsinkin jos on iso porukka eikä näe ohjaajaa. Mun täytyy nyt kiittää meidän vetäjää Outia, joka kertaa askeleita joka kerta ja kertoo mikä jalka on menossa. Meillä on iso sali johon mahtuu varmaan ainakin 100 joten on tosi kiva, että puhuu siellä edessä, tuntuisi hullulta, jos hän olis tuppisuuna. Luulen, että uudet eivät tulisi toista kertaa, jos ei yhtään näytetä askelia miten mennään. Itsellä alkaa mennä silleen, että ei juurikaan enää sekoile askelissa ja saa nauttia tanssimisesta täysillä. Meillä oli tänään yksi mies mukana, täytyy nostaa hattua että uskalsi joukkoon.

 4. Outi says:

  Noita puhumattomia ohjaajia löytyy sieltä täältä. Tiiakin kirjoitti blogissaan jossain vaiheessa sellaisesta tunnista. Tosi hankalaa.

  Onneksi siellä kuntosalilla missä olen jäsenenä se zumba ohjaaja on myös oppinut puhumaan. Se on sellaista tehokasta aerobic zumbaa, hyvinkin aerobicmaista siellä, mutta tosi tehokasta. Eilen olin toista kertaa mukana pitkästä aikaa. :)

  Ja juu, se hampurilainen teki hyvin tehtävänsä. Oli tosi hyvä vauhti illan zumbassa päällä. :D

 5. Keiju says:

  Burgeri, etenkin Hese-burgeri, ei voi olla paha asia harvemmin syötynä – sitä paitsi kun kulutus on kovaa, burgeri kyllä kuluu. Nauttikaamme burgerista, muuten se menee hukkaan! :)

 6. Outi says:

  Ei missään nimessä saa mennä burgerit ja nautinnot hukkaan! :D

  (Siis sillä kohtuudella, että kunhan hampurilaishimo pysyy aisoissa. Kovan työnhän minä silloin jossain vaiheessa tein, etten enää osallistu perheen kauppareissumäkkärikäynteihin)

Leave a Reply

See also: