Zumba sekoitti sykemittarin

1000 kcal tunnissa. Meinasin ajaa ojaan, kun lähdin kiireellä ja sain auton liikkeelle ennen kuin sammutin sykemittarin. Eihän tuollaista lukemaa voi olla!

Siis vaikka siinä ehti kertyä kaloreja hieman pidempään tunnin jälkeen, niin toisaalta laitoin mittarin päälle vasta, kun ensimmäistä kappaletta oli jo mennyt jonkin verran. Koko tunti oli hurjan tehokasta aerobic zumbaa eli zumbamaista aerobicia. Arvostan paljon enemmän sitä ihanaa Ylistaron zumbaa, mutta eilisen zumban tehokkuutta ei voi kiistää.

Kyllä kuulkaa polvi nousi ja uudet, ihanat, vihreät, super zumbaisat housut melkein tippuivat, kun pistin parastani. :) Minua ärsytti ihan sairaasti se, kun ohjelma oli täynnä tavallista askellusta ja annoin itse lantion pyöriä, vaikka se näyttikin tosi typerältä heilua eri tavalla. Mutta hitsiläinen minulla oli omaa hauskaa ja oli ihana revitellä. Oli niin paljon energiaa ja zumban jälkeenkin oli tosi energinen olotila.

Tarkoittaakohan tämä sitä, että kannattaa käydä hampurilaisella zumba päivänä. ;) Ehkä niin, mutta vielä enemmän se kertoo siitä, että jos edeltävänä päivänä on liikuntalepopäivä, niin sitten saa aivan valtavan vaihteen päälle. Ja kertoo tämä toki siitäkin, että nyt on flunssa taaksejäänyttä elämää ja kroppa taas kunnossa.

Koska eilen oli niin ihana zumbaolotila, niin pidän tänäänkin liikuntalepopäivän ja kerään kaiken zumbaenergian perjantaiksi. Ylistaron zumba on kolme kertaa eli puolitoista viikkoa tauolla, joten perjantaista täytyy nautiskella täysillä!

Kukahan se muuten juuri tällä viikolla kirjoitti, että toisinaan tuntee itsensä paljon paksummaksi kuin yleensä. Eilen peilien edessä oli tosi elefantti omissa silmissäni. Minulla oli kyllä ihanat housut jalassa, mutta paitana oli ruma/kaamea t-paita, joka oli vaan pakko jättää päälle, kun se ei edelliskesänä oikeastaan mahtunut päälle ja nyt roikkuikin tosi rumasti ja löysästi.

Onni on ruma paita, joka näyttää mahdottomalta ja josta vain itse tietää, että edelliskesänä se ei mahtunut päälle. :)

Mutta en kyllä tämän kerran jälkeen enää pistä sitä päälleni vaan pääsee vaikka matonkuteiksi…

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Zumba sekoitti sykemittarin”

 1. Pomppula says:

  Minähän se olin. Tällä viikolla olo on ollut kuin jollain möhköfantilla tai muulla vastaavalla. Ja sit se mikä on hupaisaa, on se että järki sanoo että olen kaventunut ja pienentynyt, mutta näytän silti mielestäni melkein lähestulkoon täysin samalta kuin ennen. Okei, ehkä ne kurvit ja läskit on pienentyneet, mutta ne on edelleen täysin samalla kohdalla.. tai siis no joo, tottakai ne on. En osaa oikeen selittää :) Onneks alkaa olla noi naistenvaivat taas takana muutamaks viikoks, ehkä se olokin tästä normalisoituu :)

 2. Outi says:

  Mikähän ihme ihmissilmissä on, kun itsensä näkee takuulla erilaisena kuin muut näkevät. Olisi harvinaisen hieno homma, kun joskus näkisi itsensä jossain väkijoukossa muiden seassa sellaisena kuin muut näkevät…

 3. Pomppula says:

  Niinpä! Ei näkis niitä eripari silmiä ja korvia ja epäsymmetristä ylähuulta eikä niitä kaikkia satoja makkaroita ja poimuja ja pullotuksia ja vaikka mitä!!

 4. Sontsis says:

  Ruumiinkuva niin vaikeasti lähtee korvien välistä muuttumaan. Itsekin tuota toistuvasti ihmettelen. Sellaisina vaikeina hetkinä sitä tosiaan pitäisi pystyä näkemään itsensä niin kuin muut.

  Mutta tossa ruma paita- lausahduksessa on aivan aforismi, kuvaa kyllä monen laihduttajan tunnelmia!

  Ja varmasti olet muuten saanut hyvää potkua siitä hampurilaisesta. Se on täyttänyt elimistön energiavarastoja juuri mukavasti. Kyllä olen joskus itsekin ollut huomaavinani, että jaksaa rehkiä paremmin, kun on syönyt reippaasti. Ja tietty levännyt riittävästi :)

 5. Keiju says:

  Wow, kuinka zumbaista… Kiva kuulla myös sitten millainen se Beto Perez -master class on. Kyllä vaatteet motivoi, Eva Wahlström taisi sanoa Evitassa, että kannattaa visualisoida miltä sitten näyttää kun tavoite on saavutettu. Totta. Sitäkin tärkeämpää lienee iloita jokaisesta edistysaskeleesta.

 6. Outi says:

  Saa nähdä tosiaan miten Beto zumbaa ja saa kaikki mukaansa, mutta siihen liittyen tuli eilen kurja uutinen. Ystävä, jonka kanssa oli menossa – kaatui ja mursi kätensä. Nyt on siis yksi maksettu lippu ilman käyttäjää. Mutta eikö sille joku haluaja jostain löydy. Minultakin vaan meni osa ilosta etukäteen pilalle ja tosi kurja olo ystävän puolesta. :(

  Kyllä tosiaan vaatteet motivoi! Viikonloppuna on taas ihan pakko kaivella vaatekaapin kätköjä ja testailla. :)

Leave a Reply

See also: