Kasvisgratiinia ja zumba energiaa :)

Voi mikä viikko päiväsyömisten suhteen! Kävin taas lounaalla eväiden puputtamisen sijaan. Oli ihanaa kasvisgratiinia ja tuorejuustotäytteistä leikettä. Ohhoh ja miksi nyt on niin raskas olo? Ja oikeastaan ei edes ollut nälkä, vähän vain tyhjä olotila ennen syömään lähtöä. :)

Tuleepa testattua, että oliko keskiviikon erityiskalorinkulutus zumbassa vain  yksittäinen sattuma vai tuliko se tosiaan siitä, että päivällä kävi syömässä ja edeltävä päivä oli liikuntalepopäivä. Käytännön kokeilua parhaimmillaan. Kai.

Mukamas laihdutusblogi. Ei sillä, paino ei ole kyllä ainakaan nousussa ja sehän jos mikä on hyvä juttu. Tuollaista jotain kasvisgratiinia voisi kyllä kokeilla viikonloppuna itsekin tehtynä. Helposti ohjeet ovat vähän vähemmän kevyitä, mutta täytyypä tutkia. Kasvissysteemit jostain syystä maistuu tällä hetkellä aivan taivaallisille.

Minkälaiset kasvisruuat on teidän suosikkeja? Onko ne oikeasti kevyitä tai vähemmän kevyitä versioita?

Illalla ihana zumba tiedossa. Kyllä siitä hyvä viikonloppu lähtee liikkeelle!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kasvisgratiinia ja zumba energiaa :)”

  1. Teea says:

    Voi huoh, mä en pääse tänään zumbaan ku lähdetään näyttelyreissuun…nooh, tuleepa näyttelyissä ainakin käveltyä paljon…tosin pakkaan mukaan myös lenkkivaatteet josko sitä ehtis jossain välissä käydä lenkillä…

  2. Outi says:

    Siellä tosiaan saa omanlaistaan liikuntaa. Meinasinkin sinulle soittaa, että oletko tulossa vai jo menossa. Ensi viikolla kuntosalille ja johonkin ryhmiin? Minä menen ainakin maanantaina Coreen nautiskelemaan.

Leave a Reply

See also: