Superzumba ja super zumbaisa viikko

Olipahan loistava zumbatunti tänään. Jos joku puute olisi pakko löytää, niin menevää sambaa vähän puuttui, vaikka korvaavana olikin hauska rennompi sambakipale. Meno oli muuten kyllä niin hienoa, että 10+ on tunnin arvosana. :) Sykemittarin mukaan zumbattiin tunti 14 minuuttia, keskisyke oli 153 ja kulutus 1080 kcal. En minä noihin kulutuslukuihin edelleenkään ihan usko, mutta kertoo se joka tapauksessa suuntaa antavasti, että missä mentiin.

Takana on zumbaa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Edessä on vielä huomiselle houkuteltu zumba, joten sehän tekee neljä ohjattua zumbatuntia viikossa. Huikeaa! Kyllähän tätä voisi sanoa erilaiseksi viikoksi vai mitä. :) Lepopäiviäkin silti tulee yksi enemmän kuin tavallisesti ja tarkoitus kyllä oli pitää huominenkin lepopäivänä. Mutta kerta kiellon päälle siis.

Hei annatteko minulle anteeksi, jos sotken hieman kissa-asiaa tähänkin blogiin? Minulla vaan on niin hyvä mieli yhdestä pienestä pyöreästä. Buffy pentu muuttaa aikanaan Poriin sijoituskissana eli vielä ikäänkuin minun omistuksessani. :) Tämä neiti on niin söötti ja hieno ja ihan oikeasti noin pyöreä!

Voi kun keksisin nyt jotain oikein hauskaa ja zumbaisaa musiikkia tähän loppuun, mutta minä vaan hymyilen ja tuijotan tuota kuvaa. Lähdenpä tästä hymyilemään saunaan. :)

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Superzumba ja super zumbaisa viikko”

 1. See says:

  Ihana kisu, ihan postikorttiposeeraus <3

 2. Tiia says:

  AWWWWWW MIKÄ KISSA!!!!

  Mä oon aina rakastanut just ton näkösiä kissoja, voiii. Ja tää reaktio on ennennäkemätön, koska en hirveesti pidä lemmikeistä. :D Nyt tekis mieli vaan hakea toi tänne!

 3. Outi says:

  En Anna! Että saa tulla katsomaan, mutta mukaan ei lähde. :)

 4. kikka says:

  mulla kans on kisuliini. Milla 12-vuotta. tuo kuvan kissa on todella ihanainen. mukavaa lauantaipäivää sinulle

 5. Pinkki Pingu says:

  Ui, kuinka hän onkaan tosi suloinen!! :)
  Minä olen tosi pahasti allerginen sekä kissoille että koirille, joten katsomaan voisinkin tulla ja lähteä pärskien ilman kisua pois. Ensimmäisen kisun sain ollessani 7-vuotias ja kaikki 3 jouduttiin sijoittamaan uusiin koteihin, kun olin 12. =( Kunpa joskus keksisivät keinot parantaa eläinallergiat, niin olisin todella onnellinen!!

  Jos joskus keksivät, niin meille muuttaa koiria: uros-rottweiler, borderi, cottoni, bichon frise ja mäyräkoira eli maastonakki. :) Haaveissa vainko ovat mun?

  Muuten, minulla oli eilen keskisyke treenissä 149 ja puolen tunnin aikana kului 218 kcal juostessa, eli kyllä toi on sulla mun mielestä ihan hyvää suuntaa-antavissa lukemissa, koska meillä on kuitenkin painoeroa jonkin verran. :) Iiiih, huomiselle kärkyn Zumba-tuntilippua!!!

 6. Outi says:

  Eläinallergiat on todella inhottava juttu! Meillähän isommalla pojalla löytyi kissa-allergiaa ja sen takia talo on jaettu kahtia. Poikien makuuhuoneet, olohuone, keittiö jne on kissavapaata aluetta ja apukeittiön oven toisella puollella sitten on kissojen valtakunta.

  Huikeita nuo kulutuslukemat tosiaan on, mutta huomaan myös sen, miten zumbankin jälkeen olisi heti saatava jotain suuhunsa. Tämä on uusi ilmiö. Kulutus kasvaa ja niin myös äkillinen energian tarve.

 7. Teveronika says:

  Hei! Älä anteeksi pyytele kisukuvistasi! =) Niitä katselee vaikka kuinka. Tekevät aina mielen iloiseksi. Rakastan kissoja!!
  Minulla on yksi kotonakin. Tiger, 8v. Ihana ja rakastettava jullikka!!

  Huh. oletpa zumbaillut tällä viikolla!! Todella ihannoitavaa!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

 8. Outi says:

  Poppoon blogissahan niitä kissoja on yllin kyllin ja koitan pitääkin siellä puolella, mutta kai tosiaan pienet lipsahdukset sallitaan. :) Tigerille rapsutukset!

  Ja zumbasin sitten tosiaan vielä kerran kiellon päälle, mutta tänään huomasi että eilinen painoi jaloissa. Ei kannata mennä peräkkäisinä päivinä zumba tunneille vaan tekee sitten jotain ihan muuta, jos haluaa liikkua ilman välissä olevaa lepopäivää.

Leave a Reply

See also: