Päivän sana on bodyharmony :)

Onpa ihanaa päästä tänään illemmalla Core Bodyharmonyyn. Vaikka rakastan maanantaizumbaa, niin melkein joka viikko käy jossain ajatuksessa mielessä, että hitsiläinen, kun kaksi hauskuutta on samaan aikaan. Zumba vie aina voiton, mutta zumbatauoilla on tasan tarkkaan varmaa, miten tauot käytän hyväkseni!

Piti oikein tarkistaa, että kävin Coressa sen ensimmäisen kerran helmikuun alkupuolella. Se on kyllä tosiaan yksi nautittavimpia ja rentouttavimpia liikuntakokeiluja, mihin tähän mennessä on ryhtynyt. Jännää nähdä, että nauttiiko siitä toisella kerralla yhtä paljon. Uskon niin.

Body ja harmony voisivat olla muutenkin sellaisia päivän sanoja. Haluaisin päästä harmoniaan kaikenlaisen liikunnan ja sen kauan kaivatun laihtumisen kanssa. Sama virsi edelleenkin päällä, mutta nyt olen tosiaan päättänyt tehdä jotain uutta, kokeilla jotain konstia… Kyllähän se nyt on ihme, jos en saa tuloksia aikaan, kun tahtoa on ja motivaatiota ja inspiraatiota ja ihan mitä vaan. :) Toivottavasti voin jo tämän viikon aikana kertoa uusista konsteista!

Tänään mennään tasaisen tavalliseen Ehrmanin maitorahka, ananas, ruisleipä, liikunta tapaan eteenpäin. Tulin siis kertoneeksi pikalounaani, vaikka en niitä syömisiäni täällä yleensä juuri kirjoittele. :) Tai tulihan viime viikollakin paljastettua Hese hampurilaisen verran. :D

Iloista ja energistä uutta viikkoa!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Päivän sana on bodyharmony :)”

  1. Kuntoguru says:

    Kannattaa tosiaan satsata sellaiseen liikuntaan, joka on itselle sekä mieluista että tehokasta. Kun siihen yhdistää oikeanlaisen ruokavalion, on myönteinen lopputulos taattu … kunhan mausteena mukana on myös säännöllisyyttä ja kärsivällisyyttä. – Hyviä keväisiä päiviä Sinulle niin liikunnan kuin muunkin elämän parissa.

  2. Outi says:

    Minä varmaan lopettaisin koko liikkumisen, jos yrittäisin pakottaa itseni tekemään jotain sellaista, mikä ei perustuisi positiivisuuteen. Sen liikkumisen ilon kun on löytänyt, niin ei millään halua enää päästää irti. :)

Leave a Reply

See also: