Jos Shakirallakin on vartalokompleksi…

… niin ei se ihme, jos meitä toisinaan mietityttää.

“- Olen työskennellyt paljon vartaloni eteen. Teen edelleen työtä sen eteen treenamalla ja syömällä terveellisesti. Treenaan joka päivä, juoksen, käyn kuntosalilla tai tanssin.” Kun Shakira noin sanoo, niin minä ainakin uskon. Mutta sitä on vaikea uskoa, että Shakira on käynyt terapeutilla hyväksyäkseen oman kehonsa. Melkoisen uskomatonta, mutta toisaalta se paljastaa paljon meistä naisista.

Vaikka saisimme aikaan mitkä tahansa tulokset kevyessä elämässä ja vartalon muokkauksessa, niin helposti taustalla on jokin epävarmuus, josta on vain päästävä yli.

Miten sitä osaisikin aina olla tyytyväinen niihin saavutuksiin, eikä katsoa vain tuleviin toiveisiin…

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Jos Shakirallakin on vartalokompleksi…”

  1. Soile says:

    Kyllähän se on varmaan niin, ettei sitä koskaan tule olemaan täysin tyytyväinen itseensä:( Varmaan kaikki kaunottaretkin ja täydellisen vartalon omaavat naiset painivat jonkun “itse kehittelemänsä” ongelman kanssa;) Kyllä sitä pitäisi joskus myöntää itselleen, että KELPAAN tällaisena kuin olen….

  2. Outi says:

    Ja toisaalta onhan meilläkin toivoa, jos Shakirakin terapioiden jälkeen tuntee olonsa kotoisammaksi omassa (super täydellisessä) kehossaan. Ehkä vähemmän täydelliseen kehoon voi oppia tyytyväiseksi vähän vähemmällä työllä. :) Jotain kummallista käänteispsykologiaa? :D

Leave a Reply

See also: