Kuntotesti torstaina

Löysin Personal Trainerin. :) Nyt vähän kauhistuttaa, uteliaisuus on valtava ja monet tekemiset mietityttää. Miten minä, tällainen itsensä ränsistymään päästänyt ja sieltä suosta ylös rämpivä nainen voin mennä paljastamaan jollekin asiantuntijalle oman tietämättömyyteni ja saanko tästä jutusta irti niin paljon kuin ehkä parhaimmillaan on mahdollista. Parhaassa tapauksessa kunto nousee tästä eteenpäin hyvinkin tasaisesti ja – paino tippuu tasaisesti.

Voi kuinka upea olisikaan nähdä puntarilla pieneneviä kiloja.

Tostaina tapaan Mikan ensimmäisen kerran ja jo nyt olen kertonut omaelämänkertani eli miten olen jo tässä missä olen. Tähän mennessähän kunto on jo noussut hurjasti, verenpaineet laskeneet ihanalle tasolle ja onhan tuo vyötärö kaventunut rajusti lähtöhetkeen verrattuna. Ei ihan huonoja tuloksia, vaikka enemmänkin olisi voinut saavuttaa. Ei muuten huonoja tuloksia ollenkaan.

Nyt on tilanne siis se, että napsautan ennen torstaita niistä juoksukengistäni hintalapun irti ja otan ne mukaan kuntotestiin. Torstai on muutakin kuin kuntotesti, mutta sekin on hyvä tehdä heti alkuun, että tiedetään missä olen menossa. Nyt kyllä harmittaa, että juokseminen ja pyörällä polkeminen ovat niitä väistelemiäni asioita, mutta eikö testistä jotenkin selviä.

Arvatkaa mikä on kuntotestin huonoin puoli? No se on se, että joudun pitämään keskiviikon zumba päivänä liikuntavapaapäivän… Uhrauksia tarvitaan.

Eilisen aivan ihanan core bodyharmony tunnin jälkeen jäin muuten ajattelemaan, että vaikka olen liikkunut valtavasti, niin ehkä olen liikkunut liian kovalla ja samalla sykkeellä liikaa. Core oli niin ihanan erilaista, vaativaa, rauhoittavaa ja haastavaa. Tehtiin joitakin jooga liikkeitä ja venyttiin ja tasapainoiltiin. Siinä on varmasti yksi sellainen tapa liikkua, josta nyt olisi oikeasti hyötyä. Huhtikuun ajan maanantait on varattu zumballe, mutta sen jälkeen siirryn toistaiseksi coreen.

Onpa hieno saada oikeasti selville se, että mitä olen tehnyt oikein ja mitä väärin ja miten ensi viikosta eteenpäin kannattaa jatkaa.

edit: Ja kasaantuupa tämän viikon torstaille kaksi todella erikoista ja erilaista asiaa. :D

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Kuntotesti torstaina”

 1. Tiia says:

  Toi on kyllä varmaan mielenkiintosta nähdä tuloksia ihan silleen virallisesti ja kuulla mitä tekee oikein ja tekeekö jotain väärin! Ja hei millos se lehti tulee? Lähen huomenna reissuun niin täytyy muistaa se hankkia siellä jos se sinä aikana tulee. :D

  Mua aina harmittaa, kun eipä mulla ole rahoja tuhlata yhtään mihinkään tommosiin niin en varmaan ikinä pääse tekemään edes kunnon kuntotestiä. :( Mutta ehkä mä pärjään ilman, hehe.

 2. Outi says:

  Se lehti tulee torstaina. :)

  Mutta joo, en ole ikinä mitään kouluaikaista cooperin testiä kummempaa tehnyt, joten onpa jännä juttu. En ole koskaan laittanut ennen zumbaa yhtään mitään rahoja omaan kuntoon ja välineisiin, joten eiköhän nyt oli oikea aika. Sitä paitsi mietin sitä, että jos vaikka kävisin painonvartijoissa, niin sinnekin uppoaisi samat rahat. ;)

 3. Teveronika says:

  Hieno juttu tuo personal trainer!! Tulet saamaan varmasti paljon tukea ja tietoa, ohjeita ja tzemppiä, jne.
  Mahtavaa lukea mitä hyvää kuntoilu on jo sulle tehnyt; kuntoon, verenpaineeseen, vyötäröön.. Aivan upeata! Tulet nyt jatkossa varmasti saamaan vieläkin enemmän hyvää ja positiivista kehitystä hyvinvointiisi, nyt kun vielä otat tueksi personal trainerinkin.
  Kaikkea hyvää sulle, ja iloisia kuntoiluhetkiä pt:n kanssa! =)

 4. Outi says:

  Hei tiedätkö mikä tähän asti personal trainer asiassa on ollut parasta. Se on se, että kyseinen henkilö ei millään tavalla kuulostanut ylenkatsovansa zumba harrastusta! Siinä on oikea lähtökohta aloittaa yhteistyö, kun molemmat tietävät, että se on oikeasti liikuntaa ja vienyt jo pitkälle.

  No, tuosta arvaa ja varmaan pari postausta sitten olleesta asiasta, että niitäkin löytyy, jotka ylenkatsovat ja vähättelevät zumbaa. Sellaisen ihmisen kanssa yhteistyö olisi mahdotonta. Piste.

  Saa tosiaan nähdä, että mitä tästä alkavasta yhteistyöstä seuraa. :)

 5. Sontsis says:

  Hei, kuulostaa hyvältä toi PT. Ja mä uskon, että sä saat hienoja tuloksia kuntotestistä!

  On kyllä varmasti hieno juttu saada ammattilaiselta ohjausta siihen, miten kannattaa treenata ja miten sitä parhaiten pääsis kehittyy. Varmana tulee motivaatiotakin, kun tietää tekevänsä oikein.

  Tsemppiä testiin!

 6. Outi says:

  Tsemppiä siihen tarvitaankin. :D

Leave a Reply

See also: