Pohje kummitus ja mokkapaloja

Eilen päästin itseni harvinaisen helpolla Step-Evergreenissä, mutta silti sama pohje alkoi kummittelemaan ja jumittumaan samasta paikasta kuin edelliselläkin kerralla. Ehkä se Step ei sittenkään ole minun juttuni. Saapa nähdä.

En missään nimessä aio päästää pohjetta samaan kuntoon kuin viimeksi, kun vein vähän jumittuneen pohkeeni seuraavana päivänä zumbaan. Ei kiitos! Tänään on lepo- ja venyttelypäivä aivan selvästi. Viimeksihän pohje äityi niin kipeäksi, että venyttelystäkään ei enää tullut oikein mitään.

Niin mokkapalapäivästä. :) Lapsille lupasin jo viikonloppuna mokkapaloja ja nyt on tilanne se, että sitä lupausta ei voi enää mitenkään jättää myöhemmäksi.

Minkähän takia minulla on tapana aina hukata vanhat mokkapalaohjeet ja nykyään haen ne reseptin aina uudestaan ja uudestaan netistä. Ainakin reseptivihkossa on ihan kelvollisen näköinen ohje. Sinne siis suunta illalla.

Ja aion muuten ehdottomasti syödä pari palaa itsekin. Leivon harvoin ja silloin harvoin täytyy tekeleistä ehdottomasti nauttia!

edit: Me Naiset ilmestyikin jo tänään ja juttu on siellä jossain. Itse en ole sitä vielä nähnyt ja vaikka skannattu versio otetaan ilolla vastaan! :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Pohje kummitus ja mokkapaloja”

 1. ansku says:

  Hieno juttu oli Me Naisissa ja kuvatkin oli tosi hyvät. !! olisit laittanut zumbavaatteet kuviin :)

 2. Outi says:

  Iik, minä en ole vielä nähnyt!!!!! Ja zumba vaatteet ei vaan olleet vaihtoehtona tällä kertaa. :)

 3. Keiju says:

  Kyllä: kuva tosi kaunis ja sporttinen! Säännöllisesti syöminen on melkein yhä vaikeaa kun se “oikean ruoan” syöminen… Täällä kuluu rasvatonta maitorahkaa ja ananasta: ananas on siis suosikki. Täällä onkin niin kivaa se, ettei ole mikään sairas proano-meininki veren maku suussa. Ja: kiitos vielä kerran linkistä ja vertaistuesta! Olen tosi otettu. Aika on mennyt nopeasti, mutta on kiva ajatella, että tänä kesänä ollaan sitten jo ihan eri näköisiä… :)

  Personal trainer kuulostaa unelmalle. Minkähintainen salijäsenyys ja PTon? Sisältyykö tunnit johonkin “könttähintaan”?

 4. Outi says:

  :) Ja minä en vieläkään ole nähnyt juttua ja kuvaa! Ihan pakko jostain nähdä se ja pian. Pystyisikö joku skannaamaan?

  Minä olen kuntosalijäsenenä aika pienellä kuntosalilla, mutta lähimmällä mahdollisella. Jäsenyys on jotain noin 55 euroa muistaakseni talvikampanjan aikaan otettuna. Siinä sai alennusta oman painonsa verran. :)

  Personal Trainer kustannuksia en osaa vielä oikein sanoa. Huomenna pääsen siitä vähän paremmin selville. :)

Leave a Reply

See also: