Aurinkoiset appelsiinit torjuvat romahduksen

Voi miten makeita ja maistuvia appelsiinit voivatkaan olla! Ne ovat niin hyviä… Työpaikalle appelsiineja ei tule otettua evääksi, koska ne sotkevat niin tehokkaasti, mutta kotonahan pitäisi aina olla appelsiineja valmiina. Tai ainakin nyt, kun ne ovat aivan parhaimmillaan.

Aurinkoiset appelsiinit ja muut järkevät syömiset on nyt tarpeen vastapainoksi sille, että eilinen syöminen meni aivan pieleen. Olen suorastaan pökertynyt, kun loppujen lopuksi uskaltauduin kirjaamaan kaiken mitä muistan kiloklubiin. Katsokaas tätä keveää. Minä katson silmät ja huulet pyöreinä ja ihmettelen, että miten onnistuinkaan.

Siis haloo! Ei kasviksia, energia ihan punaisella, herkut o’ou tasolla ja kuituja on turha katseella etsiä. Hiilihydraatit jyllää, rasvaa riittää väärässä muodossa ja proteiiniviipale hukkuu näkymättömiin… Ei siinä sentään ole alkoholia.

Eikä edes ollut viikonloppu.

Mutta en nyt masennu tästä, koska maanantai ja tiistai oli täydellisiä päiviä ruokavalion suhteen ja yleensä tuollaiseen punaiseen päivään ei ole edes mahdollisuuksia. Olkoon nyt kuitenkin kuva näkyvissä, että muistan, että näinkin voi oikeasti käydä.

Tiedättekö, ennen minä olisin masentunut tuosta niin kovasti, että olisin jatkanut samalla linjalla. Onneksi kolme ihanaa syötyä appelsiinia antavat voimaa katsoa tuota katastrofia. :D Niin ja yksi on vielä jäljellä ja kaupasta saa lisää! Eikä minulla muutenkaan ole niitä eilen syötyjä asioita kohtaan pienintäkään houkutusta. Puistattaa ajatellakin sitä kaikkea.

Pitääkö minun vielä kertoa, että tuo punapalleroiden sarja pitää sisällään possumunkin, lakritsia, suolapähkinöitä, ranskalaisia ja pari juustotäytteistä lihapullaa. En aio piiiitkään aikaan pistää paremmaksi punaisuuden suhteen. ;)

ps: Harjatkaa ahkerasti hampaitanne, minä ainakin harjaan. Kävin aamulla hammaslääkärillä ja paikattiin yksi pieni reikä. Huh. Olisi tosin voinut käydä paljon pahemminkin 10 vuoden hammaslääkäritauon jälkeen. Tarkastuksessahan minä kävin jo vähän aikaa sitten ja nyt oli paikkauksen vuoro. Onneksi oli tosi hyvä hammaslääkäri.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Aurinkoiset appelsiinit torjuvat romahduksen”

  1. Pomppula says:

    Hihi noi kalorit näyttää aivan mahtavilta. Mun viikonloppujen vapaapäivät on varmaan tollasilla kaloreilla, mut nyt tämän viimeisen viilauksen jälkeen mun kalorit on suorastaan naurettavan alhaiset, melkein puolitosta kertaa pienemmät kuin tuo. Mutta kyllä tällä tulostakin syntyy, vaikka nälkää on edelleenkin havaittavissa, toisaalta taas semmoinen vähän tyhjä olotila kropassa on toisaalta aika nautittava, kun ei esim. vatsaa turvota yhtään. Niin kauan tämä on ok kun energiataso pysyy korkealla :) Ja lauantainahan sitä saa taas tankata, toivonmukaan vaan sieltä kaupasta löytyy edes jotain grillattavaa, ettei oo hyllyt tyhjinä!

  2. Outi says:

    Eilinen meni kyllä totaalisesti penkin alle, mutta jos siitä jotain hyvää haluaa kaivaa, niin ei ainakaan kroppa voi luulla olevansa laihtumassa. :) Ei vaiskaan, ei tuosta mitään hyvää löydä, mutta päivä oli vähintäänkin erikoinen ja moniko pystyy vastustamaan muutaman kymmenen sentin päässä tuijottavaa possumunkkia. Minusta tuntuu, ettei kovin moni…

    Saa tosiaan nähdä mitä kaupasta pian löytyy. Me ei olla varauduttu oikein mitenkään lakkoilun vaikutuksiin, mutta eikö sitä aina jotain syötävää löydy.

Leave a Reply

See also: