Venyttelyä, kilokaloreita ja zumbapuutostauti

Venyttelyhaasteviikon venyttely nro 4 tuli hoideltua ja voi että tuntuu hyvältä. Oikeasti, miksi ihmeessä tätä ei ole tullut tehtyä. Jos vaikka joka toinen päivä pitäisi tällaisen venyttelytuokion, niin varmasti pysyisi niin kunnossa, vaikka liikuntamäärät ja erityisesti jalkojen rasitus on kova. Venyttely ei maksa mitään ja se tapahtuu kuin itsestään television äärellä. Tänään venyttelin Housen seurassa ja näistä House venyttelyistä alkaakin jo tulla legenda.

Jos venyttelystä tuli hyvä mieli, niin niin tuli myös aurinkoisten appelsiinien avulla päivän syömisistä. Vaikka hiilihydraattien määrä onkin aika iso, niin ne ovat hyviä hiilihydraatteja. Ihan pakko pistää vihreä pallorivi tähän sen edellisen punaisen vastapainoksi. ;)

Tähän joutuu muuten sanomaan senkin, että ennen personal trainer apuja ja tsemppausta minun oli vaikea saada noita kaikkia palloja vihreiksi, mutta nyt tämä on aika normaali tilanne. Toisaalta nyt koitan keskittyä tuon piirakkapallon sisältöön eli hiilihydraattien vähentämiseen ja siinähän sitä tekemistä riittää. Onneksi tänään löytyi pitkästä aika Ehrmannin maitorahkaa kaupasta. Saan sen avulla helposti kasvatettua tuota proteiiniviipaletta.

Vähän tasapainotin energiamäärässä eilistä. Tällä viikolla pitäisi syödä se 1700 kcal joka liikuntapäivänä. Mutta niinhän se pitäisi oikeasti mennä, että seuraamatta energiamäärä vaihtelisi päivittäin ja pysyisi yhteensä kohtuullisella tasolla. Minä muuten odotan mielenkiinnolla, että mitä puntari parkaisee lauantaina aamulla.

Mutta zumba, voi zumba sentään! Minulla on nyt selvä zumban puutostauti. Vaikka kuinka tiedän, että tulossa on tuntitolkulla zumbaa lauantaista maanantaihin, niin silti ei millään meinaa malttaa jättää huomista väliin. On siinä zumbassa vaan kummallinen vetovoima.

Montakos yötä nyt on jouluun? Vain kaksi! Sitten zumbataan Nathan Blaken johdolla, jos islannin nimetön tulivuori sen sallii.

edit: Ihan pakko oli vielä palata sanomaan, että kuntosalilla kävelin ja juoksin juoksumatolla pidemmät lämmittelyn ja loppuverryttelyn kuin ennen. Lisäksi kävelin aina minuutin ja juoksin kaksi. :) En vaan malttanut olla juoksematta! Että tärähtänyt olen… juoksutärähtänyt.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Venyttelyä, kilokaloreita ja zumbapuutostauti”

  1. Teveronika says:

    Mitäs tykkäät muuten juoksumatolla hölkkäämisestä?
    Tzemppiä! =)

  2. Outi says:

    Juoksumatto on mulle vielä aika uusi juttu. Nyt on kolmelta kertaa kokemusta ja eka niistä meni totaalisesti hapuillessa. Viimeisellä kerralla aloin päästä jo makuun, mutta en minä sitä pitkään jaksa eli en pitkään sinä Viihdy. Tarvitaan vaihtelua ja juoksumatto pysyy vaan paikallaan. :) Helppo siinä kyllä on juosta hölkytellä.

Leave a Reply

See also: