Zumba, zumba, zumba ja illan super zumba

Uskomaton päivä. Tätä super zumba päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt se viimein tuli. Tänään olisi alkupaloiksi mahdollista zumbata Laihialla monitoimitalolla 13.30-14.15, 14.35-15.20 ja 15.40-16.30 megazumba tapahtumassa, johon pääsisin kuntosalin jäsenenä ilmaiseksi ja illalla on luvassa super zumba tapahtuma, kun NATHAN BLAKEN MASTER CLASS on vuorossa klo 19.00-18.30 Vaasassa ammattiopiston salilla.

Koko viikon olen järjestänyt liikkumiseni niin, että lauantain ja sunnuntai on varattu noille zumba master classeille. Siis tosiaan myös sunnuntaina on Nathan Blaken Master Class Seinäjoen Ylistarossa kirmaushallissa klo 17.00-18.30.

Zumbaa, zumbaa ja maanantaina on sitten vielä tiedossa kahden tunnin Petran zumba, johon meidän ihanat ja tulevaisuudessa ankarasti kaivattavat vakkarizumbat loppuu moneksi kuukaudeksi.

Ymmärrätte varmaan, että olen niin yhtä zumbaa, etten tiedä juuri nyt mitään muuta kuin ZUMBAA!!! :D

Vaikka en ole missään vaiheessa ajatellut Laihian zumbiin osallistua, niin kävipä juuri niinkin hullu ajatus päässä, että ehkä keksisin jotain kauppa asiaa ja Joutuisin ihan väkisin piipahtamaan vaikka kahden maissa siellä suunnalla. Ehkä siitä sitten lipsahtaisin sisään Monitoimihallille, koska onhan siellä Suuntokin mukana ja minä sitä uutta sykemittaria jossain vaiheessa haaveilen…

Mutta hei, Let’s Zumba Tonight!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba, zumba, zumba ja illan super zumba”

  1. Tiia says:

    Vietähän hauskat Zumba-hetket! :D Ei ole varmaan paljoa pyydetty, haha…

    Harmittaa, kun pk-seudulle ei tule mitään Zumba-tapahtumia, olisin heti syöksymässä jos tulis! :D

  2. Outi says:

    Vaan ei kannattaisi nuolaista ennen kuin tipahtaa. Jätin menemättä mega zumbaan ja sitten kiersi korviin tieto, että illan master class peruuntui. :(

Leave a Reply

See also: