Liikuntalepopäivä vai ei

Kas siinäpä vasta kysymys. Voisi tietysti ulkoiluttaa uunituoretta punaista polkupyöräkypärää.

Ihan nuo ei ole väreiltään sopusoinnussa, mutta tottakai kypärän piti olla punainen! Ja nyt voi hyvällä omalla tunnolla pyöräillä toisin kuin ensimmäisellä kokeilulenkillä viime viikolla.

Tai sitten voisi ottaa lähtölaukauksen puutarhaliikuntaan! Sitä varten ostin eilen itselleni lahjan. :)

Aivan loistavasti olivat tarjouksessa koko paketti 12,90 ja punaisethan minä tietysti nappasin. Ihan varmasti punaisilla puutarhatarvikkeilla saa parhaiten touhuttua.

Onneksi aurinko paistaa ja varmaan tässä pienen mietinnän jälkeen jotain liikkumista saa aikaan. En pysy sisällä siivoamassa, mutta jotain muuta.

Did you like this? Share it:

10 Responses to “Liikuntalepopäivä vai ei”

 1. Teveronika says:

  Sulla tuntuu olevan mukavaa touhuamista täksi viikonlopuksi. ;)
  (Retee kypärä muuten…)

 2. Outi says:

  Aivan loistavaksi tämä ilta heittäytyi, kun perheen miehet teki sulkapallokentän. :)

 3. elisa says:

  Nyt pitää ihan kommentoida. Tosi hieno puutarhasetti, mä haluan kans, mutta turkoosit. Täytyypä pitää silmät auki, jos tulis vastaan jostain. Jos en ihan väärin muista, niin noita taisi olla viime vuonna myynnissä punaisena, turkoosina ja vihreänä. Enää puuttuis sitten puutarha…

 4. Outi says:

  Setti löytyi K-raudasta Seinäjoelta ja siis K-raudoissa varmaan on samaa nyt muuallakin. Ja oli tosiaan noita kolmea väriä. Minä ehkä olisin sitä yhtä sanonut vaalean siniseksi, mutta ehkä se on turkoosi. :)

 5. Zi says:

  Sää suosii nyt todella ulkoilua (ja pyykitkin tuoksuvat ihanan raikkailta)! Puutarhatöihin aion minäkin aamulenkin jälkeen huomenna. Harmi, että kauan odottamasi tunti peruuntui. Onneksi kuitenkin pääset huomenna master class-tunnille! Sulkapallo on kyllä aina yhtä mukava tapa viettää aikaa ja liikkua yhdessä.

  Olethan kuullut hot joogasta, täällä on nimittäin aloiteltu tuota hot zumbaa;) Olen vihdoin aloittanut basicsin parissa ja ajankohta on osunut aina jotensakin niille päiville, kun takkaa on lämmitetty! Mulla on aika pitävät nuo jumppatossut ja ainakin kotilattialla askel välillä töksähtää. Täytyy varmaan miettiä tuota tossuasiaa, eikös sen zumban pitäisi olla enemmän sulavaa kuin robottimaista…

 6. Outi says:

  No on varmasti lämmintä zumbausta. :) Joo, täytyy myöntää, että kotilattia ei välttämättä ole ihan sama kuin jumppasalien lattiat. Riippuu aika tavalla materiaalista, että miten täydellisesti kaikki onnistuu.

  Minä istun huomisen aamupäivän autossa. Auts. Jää liikkumiset vähän vähälle, mutta onpahan sitten iltapäivä varmaan kokonaan pihailua ja illansuussa viimein zumbaa. :)

 7. Tiia says:

  Mäkin haluun uuden kypärän! Mulla on vaan liian pieni, jossa on perhosten kuvia. :D En voi pyöräillä, kun en uskalla ilman kypärää. Hyvä että laitoit ton kuvan niin ehkä muistaisin vihdoin sen hankkia!

 8. Sontsis says:

  Hieno on kypärä. Itsekin ostin kaksi viikkoa sitten kypärän. Ja ihmettelen niin suunnattomasti, miksi en ole hankkinut aikaisemmin. Fillaroin koko liukkaan talven ilman kypärää… Mutta parempi, että kerkesin ostaa ja ottaa käyttöön ennen kuin mitään sattui. Vaikka kahdesti kaaduinkin vielä.

  Tuota puutarhassa möyrimistä en ole itse päässyt vielä koskaan kokeilemaan omalla pihalla. Vanhempien luona asuessa vihasin kyllä hommaa, kitkeä kasvimaita ja kukkapenkkejä, haravoida ja ties mitä :D Omassa pihassa voisi ollakin ihan eri juttu.

  Intoa ja auringonpaistetta tulevaan viikkoon!

 9. Outi says:

  Minulla oli kypärä ennenkin, mutta kun pojan kypärä hajosi, niin hän otti minun kypäräni käyttöön. Ei auttanut kuin ostaa uusi ja sainpahan sinisen tilalle punaisen. Halvinta laatua, mutta oikeaa väriä. :)

  Minulle muistutti kypärätarpeesta viime viikkoinen ensimmäinen ajelu, kun huterasti huojuin pehmeällä hiekkatiellä.

 10. kikka says:

  pyöräily on kivaa, täytyis vaan korjata takajarruvaijeri on melkein poikki. nätin värinen kypärä sulla. tsemppiä ja mukavaa sunnuntaita. :O)

Leave a Reply

See also: