Zumba ultrahypersuper Master Class by Nathan Blake

Uskomaton zumba kokemus! Aivan super zumbaa ja hauskaa ja rankkaa ja ZUMBAA!!!

Siis minun keskisykkeeni 2 tunnin zumbakokemuksessa oli 158 ja se on paljon kahdelta tunnilta se. Kaloreita kului sykemittarin mukaan 1827! Mikä ei tietenkään voi olla täysin totta, mutta kyllä se suuntaa antaa siitä, että mitä tänään tuli tehtyä.

Uskomattoman hauskaa oli, ihanat ohjelmat. Nathan oli paljon lattialla siellä meidän keskellä ja tosi hyvin opasti tekemään uusiakin juttuja. Keskellä lattiaa ollessaan sattui suurelta osin olemaan todella lähellä ja hyvin näki mitä piti tehdä. Voi siis kun osaisin kuvailla sitä kaikkea. Pakko ottaa kamera huomena mukaan, että saan edes jotain kuvaa talteen. Siis huomenna olisi tiedossa lisää Nathania. :D

Jalat meni välillä kyllä sekaisinkin, mutta suurelta osin ne kaikki jutut oli aika helppoja. No, vauhtia siis oli riittävästi ja monipuolisuutta myös. Huippua, superia, amazing…

Aivoille ei riitä energiaa, en vaan pysty sanomaan enää mitään järjellistä. :D Kysykää, jos siltä tuntuu, niin kyllä minä ehkä vastata osaan.

ps: tämä oli yhtä suuri elämys kuin Beton Master class. Eri tavalla, mutta olipa uskomatonta.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: