Venyttelyhaasteviikon liikkumiset ja muu

Juuri äsken sain viikon viidennen venyttelyn venyteltyä. Kuinka teillä sujui venyttelyhaaste?

Tämän viikon liikunnat on kyllä aika komeaa katsottavaa, joskin tylsää Heiaheian kautta katsottuna, kun päällimmäisenä on melkein joka päivä sama ikoni.

Tuli käveltyä ja juostua joka 3. tolpanväli tunnin lenkillä kahteen kertaan ja hienosti pysyi alhaalla keskisykkeet eli oli 131 ensimmäisellä ja 130 toisella kerralla. Juoksentelu tai hölkkäähän se on, oli tosi kevyttä ja kivaa. Jalkoja saa kyllä kovasti venytellä ja siihen nähden tuli venyttelyhaaste heitettyä just sopivaan aikaan.

Kuntosalillakin kävin kerran, kuten ohjelmaan kuului. Olen aika tyytyväinen siihen  mitä siellä tuli tehtyä ja miten. Juoksumatolla en vielä viihtynyt ihan riittävän pitkään alussa ja lopussa, mutta sarjat tein 3*20 kuten sovin personal trainerin kanssa ja ensi viikolla siis sarjat olisivat 3*25. Siinä sitä on toistamista. Koitan pitää painot samassa kuin tällä viikolla.

Zumbaa oli sitten vaan maanantaina ja sunnuntaina. Tarkoitus oli kyllä lauantainakin, mutta no, sen kävi köpelösti kiitos islannin nimettömän tulivuoren. Sunnuntain zumba oli sitten mannaa, nannaa, makeaa mahan täydeltä, hunajaa, kaikkea mitä kuvata saattaa. :D Tuosta kuvasta huomasin, että lukee puolitoista tuntia, mutta 2 tuntia me siis zumbattiin.

Mitäs muuta tein? Ne viisi kertaa venyttelyä, mikä oli ihan loistavaa ja kertaalleen sulkapalloa. Perheen pihasulkapallokausi on siis avattu. Sitä tuskin erikseen mihinkään liikuntaohjelmaan laitetaan, mutta pelataan aina tyynen sään sattuessa ja miehen kanssa varmasti muutaman viikon sisällä saadaan sykkeetkin siinä kohdalleen. Kiva tehdä jotain yhdessä ja jonkin ajan päästä usein sillä tavalla, että laitetaan lapset nukkumaan ja mennään pelaamaan kesäiltaan. Nam. :)

Sitten siihen toiseen asiaan tältä viikolta…

Paino on samassa kuin ennen, mutta huomaan itse, että laskusuhdanteen puolella. Keskimäärin aamupaino on paljon alempana kuin viime viikkoina. Siitä huolimatta kehitin oikean kroppakriisin.

On se kummallista, miten joskus peilikuva näyttää tosi hyvältä ja sitten taas ei ollenkaan. Nyt ollaan siellä ei ollenkaan ajalla. :( Minä tiedän, että lihakset ovat kehittyneet ja kunto myös ja hyvin, mutta kun se paino ei. Lisäksi huomasin, että reisilihakset ovat kehittyneet sen verran, että alkaa iho oireilla ikävästi. Voiteita tarvitaan nyt peliin entistäkin tiukemmin. Mutta on se nyt kumma, kun kehittymisestä saakin palkaksi ikäviä ilmiöitä.

Pitää oikein muistuttaa nyt itselleni, että tämän hetken päätavoite toukokuun 22. päivään asti on kunnon kohottamisessa. Kaikki mitä tapahtuu tai on tapahtumatta painon suhteen on toisarvoista.

Siispä ensi viikkoa eteenpäin ja kunnon kunto kiikarissa.

Did you like this? Share it:

12 Responses to “Venyttelyhaasteviikon liikkumiset ja muu”

 1. Tiia says:

  Hienon viikon oot treenannut! :)

  Mä sain venyteltyä neljä kertaa + kävin balancessa kerran mikä on mulle about joku seitsemäs ihme. En tajua miten pystyin! :D Taisin saada kipinän venyttelyyn, kun oli yllättävän paljon kivempaa treenata, kun ei kerrankin ollut jumissa joka päivä… :D

 2. Outi says:

  Kyllä sen venyttelyn positiiviset puolet tosiaan mullakin tuntui. Jouduin jalkojen kanssa tekemään töitä, mutta kun tein, niin sitten pystyi hyvin juoksemaan ja zumbaamaan myös. Jos en olisi venytellyt, niin varmaan olisi nyt vasen pohje Tosi Kipeä ja Aivan Jumissa.

  Ja kyllä venyttely kivaakin on. :)

 3. Sontsis says:

  Siis mitä niille reisille on tapahtunut? Onhan se kyllä niin, että sen ihon on joskus vaikea pysyä muutoksissa perässä. Mutta kyllä se siitä, olet mulle itsekin niin sanonut, niin sanon sulle nyt sen takaisin, koska olet oikeassa. Rasvaa vain, iholle ja lautaselle, uskoisin, että pikkuhiljaa se ihokin siitä mukaan pääsee.

  Toi sulkapalloilu miehen kanssa kyllä kuulostaa ihan tajuttoman hyvälle. Aloin oikein ajatella niitä pitkiä kesäiltoja ja sulkapalloa. Itsekin tykkään kesäisin pelata sulista, ja toivonkin, että saatte mahdollisimman monta hyvää peli-iltaa!

  Hyvää alkanutta viikkoa!

 4. Outi says:

  No ihan raskausarpien tapaista on havaittavissa. Plääh. En tiedä miten se noin nyt tekee. Voisikohan olla, että lihakset kerää nestettä ja sikälikin turpoaa. Tai jotain. Enhän minä mistään mitään tiedä. :)

  Sulis kesäillassa on tosi hauskaa ja sitä on tiedossa paljon tulevana kesänä, kun viime kesänä jo opittiin oikein kaipaamaan niitä hetkiä.

  Hyvää alkanutta viikkoa sinullekin!

 5. Keiju says:

  Kolme pidempää venyttelyä (aina telkkaria katsoessa) niin kuin yleensä aina meni. Ihan hyvin, nyt kun pääsisi vielä sinne juoksulenkille – juoksemaan niitä tolpan välejä :)

 6. Zi says:

  Melkein joka ilta tuli venyteltyä. Eilen innostuin kuntoilemaan moninkertaisesti ja jalathan siitä tuli kipeäksi. Illalla muistin venyttelyhaasteesi ja kummasti helpotti! Hiilarien vähentäminen sen sijaan ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan:(
  Muistathan käyttää mittanauhaa punnituksen rinnalla. Ja kyllähän tuon Zumba-ilonkin jo pelkästään täytyy kaloreita kuluttaa:)

 7. Outi says:

  Hei hyvä me! Venyttelyistä saatiin hyvää oloa. :)

  Juu, kyllä zumbatus kaloreja polttaa, mutta se polttaminen ei olekaan ollut ongelmana vaan se, että jotain näkyisi puntarissa. Vaatteet kyllä mahtuu paremmin päälle eli jotain on sikäli tapahtunut.

 8. Fantti says:

  Wautsi, mikä viikko! Venyttely olisi kyllä todella tärkeää. Minulla venyttely jää lähinnä niihin 5min loppuvenyttelyihin, mitä jumpassa on. Joskus jos olen ollut jossain vähän rajummassa jumpassa venyttelen kotona illalla samalla kun katselen telkkaria.

 9. Outi says:

  Kyllä se telkkari taitaa olla venyttelyn taikasana. Niin ja sitten se, että keksii miten venytellä.

 10. Harriet says:

  Heips!
  Täälläkin venyttelyhaaste sujui ihan mukavasti. Alku viikosta olin superahkera ja keskiviikkoon asti venyttelin joka päivä! Loppu viikko oli kiireisempää, mutta treenien ohella tuli silloinkin venyteltyä, eli yhteensä 5 kertaa!! Jee!

  Tämäkin viikko on jo alkanut hyvin, kun eilen venyttelin 10km juoksulenkkiä ennen ja jälkeen!

 11. Outi says:

  Minullakin loppuviikko meni heikommin, mutta sunnuntaina tuli venyteltyä se viimeinen viidestä.

  Minkähän ihmeen takia en tällä viikolla ole muka ehtinyt venyttelemään… Hups!

 12. amis says:

  Täällä ei mennyt venyttelyt ihan niin hyvin kuin toivoin. Venyttelen lähes joka aamu lenkin yhteydessä jalkojen takaosaa, jotka kiristää mulla ihan älyttömästi. Sain tehtyä normaalien venytysteni yhteydessä erilaisia lisävenytyksiä (esim reiden etu- ja sisäosat ja kyljet).
  Mutta ajattelemani pidempi venytyssessio sisätiloissa rauhassa jäi tekemättä:(. Aina on muka jotakin muuta, mukavampaa.

  Mutta onneksi nyt edes jotakin pientä. Ja tälläkin viikolla olen jatkanut noita ekstrojen tekemistä joinain aamuina. Jos siitä vaikka jäisi tapa?!?

Leave a Reply

See also: