Palautumista ja ihana olotila

Kylläpä eilisen zumban jäljiltä on loistava olotila. Mihinkään ei koske ja voi tätä energian määrää.

Toissapäivän 2 tunnin zumba master class pisti koko kropan koville. Kahdessa tunnissa tuntui kuluvan kaikki mahdollinen energia ja mahtavan meiningin jälkeen iski päälle lähes tärinä ja jalkapohjat olivat aivan kipeät. Itse asiassa seuraavana päivänä oli tiukkaa, että menevätkö kengät jalkoihin. Lihaskipua ei oikeastaan ollut, vaikka pohkeissa oli vähän kireyttä. Toisaalta se oli paljon pienempää kireyttä kuin lenkkien jälkeen ja meni helposti ohi venyttelyllä.

Sen illan ja eilisen aamupäivän ajan oli koko ajan sellainen olo, että teki mieli syödä ja syödä ja syödä. En minä mahdottomasti syönyt, mutta tasaisesti ja eilen kävin kyllä päivällä syömässä oikein kunnon annoksen. Yllättävästi energia palasi eiliseen iltaan mennessä ja hei – zumban alkaessa oli energiavarastot tankattu. Siltä se tuntui.

Eilinen 2 tunnin zumba oli hiukan leppoisempaa menoa kuin Nathanin master class. Ei sekään mitään seisoskelua ollut! Ei, kyllä eilinen oli selvästi normaalizumbatuntia rankempaa, mutta edeltävään päivään verrattuna silti “kevyempää palauttelua”.

Heti zumban jälkeen matkalla mutusteltiin myslipatukat ja kotona söin Ehrmannin maitorahkan ananaksilla. Se taisi mennä melkein palautumisoppikirjojen mukaan, jos oikein ymmärrän. Ainakin kroppa sai proteiinia.

Vaikka sunnuntain ilta ja maanantain aamupäivä vähän säikyttelivät, niin hienosti selvisi kovastakin zumbailusta. Kyllä tämän jälkeen on taas varmempi olo omasta jaksamisesta ja palautumisesta myös. :)

Ja hei niitä vauhtikuvia tulee vasta illalla. Mitenkään ei meinaa ehtiä kaikkeen… Mutta tässä Nathan – yllättävää kyllä pari sekuntia rauhassa. ;)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: