Pitkien liikuntatuokioiden alkuviikko

Enpä olisi uskonut, että maanantaina liikun putkeen 2 tuntia, tiistaina 1h 40 min ja keskiviikkona myös 1h 40 min. Tästä tuli todellinen ennätysputki!

Mietin jo hyvissä ajoin, että tänään voisin kokeilla käydä kuntosalilla ensin ja siitä sitten “jälkiverryttelyksi” zumba tunnilla. Se onnistui helposti! Lisäksi huomasin, että oli älyttömän helppo hypätä mukaan uusiin zumbaohjelmiin. Ehkä Nathanin harjoitukset totutti entistä paremmin siihen. Hitsiläinen, tajusin samalla, että ne maanantain zumbakuvat on edelleen käsittelemättä ja laittamatta tänne. Jos vaikka huomenna ehtisin…

Hei eikös piiiitkät liikunnat polta parhaiten rasvaa? Nyt jos (ja kun) saan pidettyä syömiset edelleen hyvin kurissa, niin tämänhän olisi jo pakko näkyä puntarilla. Kai. Ehkä. Toivottavasti. Optimistijolla olotila. :) Eilen ja tänään onnistui hienosti hiilareidenkin vähennys.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Pitkien liikuntatuokioiden alkuviikko”

  1. Pinkki Pingu says:

    Hei outi! Parasta liikuntaahan on piiiiiitkää kesto rasvanpolttosykkeellä laihduttajan kannalta. Todella kateellisena täällä luen liikunnan pituuksista. =/ Olen vain tällä vko:lla ollut itse niin väsy, ettei todellakaan mitään saumaa jaksaa tehdä töiden lisäksi mitään. Väsymys painaa. =( Mutta tänään aion kyllä liikkua vaikka mitä tapahtuisi!!

  2. Outi says:

    Eihän nämä näin pitkät liikunnat pitkän päälle onnistu. Siinä kärsii jo perhe ja kaikki muut kiireet. Kiirettä pitää täälläkin töiden parissa! Mutta se on ihme, että väsymys ei nyt ole painanut. Ehkä hirmuisesta liikuntamäärästä huolimatta energiansaanti on myös ollut aika sopivaa.

Leave a Reply

See also: