Tavoitteet

Kolmen viikon kuluttua kirjoitan täällä ihka oikeana zumba ohjaajana. En kirjoita hoikkana, en täydellisenä, mutta oletettavasti erittäin onnellisena ja itsensä voittaneena zumba ohjaajana. :)

Siis oikeasti, suuri tavoitteeni lähestyy hurjaa vauhtia ja on jo vajaan kolmen viikon päässä! Ehkäpä ei siis ihme, että pieni pakokauhukin välillä herää. Kunnon suhteen tiedän tehneeni hyvää työtä ja kaikkeni, mutta toisaalta olin myös luvannut itselleni, että menen koulutukseen hoikkana ja sehän ei “ihan” toteudu. Nyt täytyy vaan mennä pää pystyssä sellaisena kuin olen.

Zumba ohjaajakoulutus ei minulle ole ehkä ihan samaa kuin monille muille sinne menijöille. Minullehan zumba on se asia, joka sai minut sohvaperunasta liikkujaksi ja kerta kaikkiaan vaan rakastan suurin piirtein kaikkea zumbaan liittyvää. Minulla ei ole mitään vakiozumbatuntia tiedossa, enkä sellaiseen voisikaan sitoutua. Mutta ehkä silti jotain, jossain, joskus… :)

Ilman tuota suurta tavoitetta en muuten ehkä koskaan olisi alkanut juoksemaan tai siis tapailemaan juoksuaskeleita. Niin se vaan on, että kun mielessä siintää jokin suuri positiivinen, niin se saa tekemään ihmeellisiä asioita. Ja hei, nythän minä jo hingun lenkillekin! Ehkäpä joku seuraava tulevaisuuden tavoite voisikin liittyä juoksemiseen. Sitä olen varovasti pyöritellyt mielessäni. Tavoitteitahan aina pitää olla ja kesän aikana juoksuaskeleita kertyy takuulla paljon.

Ja hoikistuminen, normaalipaino, siinä on vielä suuri tavoite, jonka aion jonain päivänä saavuttaa vaikkahan sitten ottaisi monta vuotta päästä siihen. Taidan tarvita siihenkin vielä jotain välitavoitteita, mutta juuri nyt on kunto ykkössijalla, siis sinne zumba ohjaajakoulutukseen asti. :)

Tavoitteissa on voimaa! Minkälaisia tavoitteita teillä tällä hetkellä on tai mitä tavoitteita olette jo saavuttaneet?

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Tavoitteet”

 1. Tiia says:

  Mun mielestä Zumba-ohjaaja saa olla muodokas eikä tarvi todellakaan olla missään tikkukunnossa. Se on kuitenkin jotenkin semmonen laji, jossa se atleettisuus ei ole mun mielestä yhtään tärkeässä osassa! :) Ja uskon että oot tosi hyvässä kunnossa, joten sinne meet pää pystyssä!

  Mulla on tällä hetkellä yks suuri tavoite se combatin koulutus, sama juttu että ois kiva mennä sinne ihan huipputerässä ja tekniikka vieläkin paremmaks hiottuna. Samaten mielessä pyörii yks toinenkin koulutus, mutten vielä oo kertonut oikein kellekään lajia ja en tiedä onko musta siihen vielä! :D

 2. Outi says:

  No Tiia hei sinä se olet jo takuulla niin hyvässä kunnossa ja huipputerässä, että ei mitään huolta! Olet todennäköisesti todella kriittinen itseäsi kohtaan, vaikka riehut takuulla tunneilla 120% tehoilla ja aivan mahtavasti.

  Ja sitten toisaalta askel kerrallaan. Jos oikein innostuu, niin niitä kiinnostavia koulutuksia löytyy varmaan vielä kolmaskin. ;)

 3. Kati Jussila says:

  Heips!
  Olen sinua ajatellut ja arvasin oikein että sinua jännittää! ;)
  Olen myös haaveillut, että mennessäni zumba ohjaajakoulutukseen, olisin huippu kunnossa. Olen nyt aloittanut päivittäisen zumbauksen kotona dvd.n tahtiin ja kyllä sillä hiki irtoaa, lenkilläkin käyn, mutta juoksu saa odottaa hieman lämpöisempiä kelejä.
  Ei minunkaan mielestä siellä koulutuksessa tarvi olla hoikka ja notkia kuin vieteri. Se on erittäin tärkeää, että on oma itsensä ja muistaa miksi sinne on lähteny! Ei niiden muitten takia vaan ittensä. Se on sun oma seikkailu, sun viikonloppu ja sinä olet sen ansainnu! ;)
  Minä pidän sulle peukkuja täällä pohojanmaalla ja laitathan het viestiä, kun sua saa onnitella! :)
  Hyviä treenaus päiviä ja mukavaa kesän odotusta!

 4. Outi says:

  Heippa Kati!

  Tosi kiva, kun eksyt tänne blogiin pyörähtämään. :) Minulla on kotizumbaukset jääneet aika vähälle, kun tuntuu, että aika ei riitä kaikkeen mitenkään. Toisaalta, jos se zumbaus olisi jo sen verran selkäytimessä, että uskaltaa nyt pistää töppöstä toisen eteen peruskunnon kehittelemiseksi. Jaa’a, kunpa vaan tietäisikin, että mistä hyötyy eniten ennen koulutusta.

  Minä luulen, että saan ainakin lauantaina illalla laitettua sieltä Helsingin suunnaltakin viestiä ja pikkuisen tunnelmaa tänne blogiinkin. Sunnuntaina saatan olla sen verran pökerryksissä, että jää maanantain varaan pidemmät selostukset. Hitsiläinen, siihenhän on enää kaksi viikkoa!

  Ihana muuten, kun aurinko paistaa. Aamullakin oli pakko käydä koiran kanssa pidempi lenkki, kun siellä ulkona oli vaan niin mukavaa. :)

 5. Mari says:

  Tsemppiä zumbaohjaajakoulutukseen :) . Eipähän ole uusilla zumbaajillakaan niin korkea kynnys lähteä tunnille (jos joskus – kesällä? – siis tunteja alat pitämään) jos ohjaaja ei ole mikään kuivan kesän orava ;) .

  Minulla on myös kauhia hinku lenkille! Tuntuu nyt vaan että pakko vähän hidastaa tahtia, olen alkanut nyt kevätkelien myötä liikkumaan huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin niin alkoi tuntumaan siltä että tuleeko vähän liikaa liikuntaa liian nopealla aikataululla. Hiljaa hyvä tulee :) .

  Minun ensimmäinen juoksua joka 4. tolpanväli-lenkkini päättyi siihen että juoksulenkkari hankasi rakkulan kantapäähän :( . Ja kenkä siis alkoi hankaamaan ihan yhtäkkiä kesken kävelypätkän. Damn. En ole vielä uudelle yritykselle uskaltautunut niillä kengillä – täytyy vissiin varulta teipata kantapäät jo ennen lenkille lähtöä ;) .

  Ihanaa keväänjatkoa!

Leave a Reply

See also: