Haluan ja toivon

Sotanorsu haastoi kertomaan viisi ensimmäistä haavetta ja toivetta, joita kohti on pyrkimässä. Siispä luettelemaan ja aivan fiilis pohjalta.

1. Tahdon zumbata taitavasti notkein lantein aidoissa vartalonmyötäisissä zumba vaatteissa. :D Ei ihan helppo juttu, mutta kun se on sellainen haave. Kyllä joku haave voi olla kaukainenkin ja tämän haaveen minä pystyn kuvittelemaan niin hyvin.

2. Haluan nähdä peilistä kurvikkaan näyn, joka saa minut hymyilemään ja uskallan jopa peilata sivultakin. Päälläni on silloin tummat vartalonmyötäiset vaatteet. Niin pinnallista!

3. Toivon pääseväni kamerakammosta. Tahdon muistoksi kuvia, joissa olen yhdessä perheeni kanssa ja joiden ottamisen aikaan en kammoksu kuvien ottamista.

4. Haluan olla täsmälleen niin naisellinen olemukseltani kuin satun itse haluamaan.

5. Tahdon osata sanoa ei. Tai vaikka en sanoisi täysin ei, niin en ainakaan lupaisi tehdä kaikkea. On olemassa hyviä asioita ja huonoja asioita ja niitä huonoja ja stressaavia haluan karsia elämästäni. Tällä asialla on hyvin paljon tekemistä myös painon aisoissa pitämisen kanssa. En halua elää enää stressin sanelemalla tavalla.

Olipa lopulta vaikea lista. Rehellisyys on vaikeaa ihan näin ääneen.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Haluan ja toivon”

 1. Tiitula says:

  Tervehdys Outi!

  Tuli katsastamaan blogiasi. Mukavan pirteä ulkoasu ja hienosti olet saanut pudotettua painoa!

  Haavelistasi on ihanan rehellinen ja voin yhtyä kanssasi kolmoskohtaan :) Kamerakammo on tuttua minullekin.

  Mukavaa viikonloppua!

 2. Outi says:

  Ehkä alkaa olla nettikirjoittamisen raja-aidat jo liian alhaalla, mutta vain olemalla rehellinen voi löytää niitä sellaisia tavoitteita, jotka oikeasti pitää pyörän pyörimässä. :)

  Olen todella tykästynyt tähän ulkoasuun. Mansikat jotenkin saa ajatuksetkin kevyiksi ja punainenhan on paras väri. :)

 3. Sotanorsu says:

  Heippa! Viikonlopun hiljaisuuden jälkeen tulin viimein tsekkaamaan, mitä kirjoittelit vastaukseksi haasteeseen. Tavoitteesi kuulostavat todella mainioilta! Varsinkin tuon ein vaikeuden selättämisen osalta voin sanoa, että opittavaa olisi myös itselläkin. Mielenkiinto Zumbaa kohtaan alkaa herätä itselläkin, siitä tunnutaan puhuvan joka puolella.

  Kovasti tsemppiä toiveittesi toteutumiseen!

 4. Outi says:

  Toivottavasti meidän molempien toiveet toteutuvat! :)

Leave a Reply

See also: