Listen to your body

Uusi rakkaani eli aidosti punainen sykemittari. :) On se kevyt, pehmeän joustava, tyylikäs ja hieno. Miten minä maltan ottaa sitä enää pois ranteesta?

Sykemittari on siis Polarin RS300X ja ostin sen personal trainerini suosituksesta. Mitä se sitten pitääkään ominaisuuksia sisällään – selviää ajan mittaan. Nyt osaan vasta suurinpiirtein laittaa mittarin käyntiin ja seisauttaa. Mutta on se vaan niin hieno. :) Onneksi saan vihkiä sen käyttöön jo tänään zumbassa.

Onpa muuten kuuma päivä. Olen todella tyytyväinen siihen, että eilen tuli vesisateessa tehtyä lenkki ja tänään voi käydä ilmastoidussa salissa zumbaamassa. Kyllä kuumuus vie voimia. Olin itse asiassa käymässä tänään tuotantolaitoksessa, jonka tuotantotiloissa oli todella kuuma. Hiki virtasi pitkin selkärankaa ja mietin kyllä ihan tosissaan, että kuinka kukaan pystyy tekemään sellaisessa paikassa töitä 8 tuntia päivässä. Oma työpaikkakin on vaikuttanut kuumalta, mutta kyllä tuli reality check nykytilanteeseen.

Mutta hei, listen to your body sanoo Polar ja niin aion tästä eteenpäin tehdä. :) Ja iloisen punaisesti!

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Listen to your body”

 1. Fantti says:

  Onnea uuden mittarin hankkimisesta! Minulla on sykemittarin käyttö jäänyt, vaikka kävin tammikuussa vaihdattamassa patterinkin. Ehkä kyllästyin siihen hieman, kun huomasin, että yleensä sama treeni tuottaa saman kulutuksen treenikerrasta riippumatta. Kaikki uudet treenimuodot olen kyllä mittauttanut ensimmäisillä kerroilla, jotta tiedän suunnilleen, paljonko kulutan ja missä sykkeissä liikutaan.

 2. Outi says:

  Kulutusten mittaaminen onkin jännä juttu. Minä olen seurannut niitä lähinnä mielenkiinnosta ja tämä mittari näyttää nyt noin puolet tai ainakin kolmanneksen vähemmän kulutusta kuin entinen. Toisaalta tiedän, että nyt on ainakin mittarissa kaikki omat tiedot kohdallaan.

  Mutta se mihin sykemittaria koko ajan nyt käytän on keski- ja maksimisykkeen seurantaan. Sillä tavalla saan pidettyä harjoitukset oikealla tasolla ja tiedän, että miten se kunto kehittyy. :)

 3. Tiina N says:

  Varoitan, tuohon vekottimeen jää koukkuun. Ainakin mulle pääsi käymään niin… ;)

 4. Outi says:

  Kuka enää voisi elää ilman sykemittaria? :)

Leave a Reply

See also: