4415 askelta

Kaivoin jo viime viikolla esille punaisen askelmittarini ja tänään ajattelin pitää sitä koko päivän. Tähän mennessä on kertynyt 4415 askelta. Ei se taida olla kovin paljon.

Tuossa alempana on yhdenlainen lista siitä, että miten työpäivän aikana voi kerätä liikuntaa ja ajattelin taas oikeasti aktivoitua päivän liikkumisen suhteessa. En jätä kävelemättä mihinkään siksi, että ei oikein huvittaisi tms. Juuri nyt työ on enemmän sellaista, että istuisin vain, mutta kausittain liikun tehtaassa oikein todella paljon. Tähän vaan sitten jämähtää tällaisina paikallaan pysymisen kausina, vaikka pitäisi ehdottomasti kulkea ja kuulostella enemmän.

Liikuntainspiraatiota alkaa todella kerääntyä. Paljon on varmaan syytä siinäkin, että nyt pakotan itseni syömään riittävästi. Eilen raahasin kaupasta pusseittain hedelmiä ja töissäkin on monipuolisemmat eväät kuin alkuviikolla. Hus, hus pois velttous ja väsymys, kun pistetään taas asiat tolalleen.

Saapa nähdä paljonko askelia päivän mittaan kertyy. Mitenkähän paljon mahtaisi kertyä tunnin kotizumbasta?

Did you like this? Share it:

4 Responses to “4415 askelta”

 1. tiina n says:

  Askelmittari on lahjomaton vekotin. Toisinaan olen itseeni sellaisen kiinnittänyt ja jos ei pitempää lenkkiä tule tehtyä niin järjestään jää päivän askelmäärä pitkälti alle 10000. 5000 on paremminkin lähempänä.
  Kävely.fi kertoo ettäihanteelinen määrä olisi 13000 askelta päivässä, saa siinä pikku jalka pilkahtaa ihan urakalla!

 2. Outi says:

  Ai 13000? Kyllä minä päätän luottaa tuohon 10 000 ja yrittää sitä saavutella. :)

  Mutta ehkä sittenkin tuo puolen päivän saldoni on aika hyvä. Voisikohan tänään saada täyteen jopa sen 10 000. Nähtäväksi jää.

 3. tiina n says:

  Voi kun sulla on sievä mittari. Mulla on vaan semmoinen sini-harmaa ja tylsä. ;)

 4. Outi says:

  Tuo tuli liittymislahjana silloin, kun olen liittynyt Keventäjiin. :) Jossa tosin en enää ole, kun kiloklubi toimii paremmin.

Leave a Reply

See also: