Pukeudu punaiseen päivä

Mainio yhteensattuma (joskaan ei epätodennäköinen minun kohdallani), että tänään on Punaisen Ristin Pukeudu punaiseen -päivä ja minulla on ylläni punainen paita, niin ja se punainen askelmittari. Huomasin päivän teeman Salonkijuoruja -blogista, jossa on aivan uskomattoman upeat punaiset sukkahousut.

Keksin siis juuri yhden asian, jonka lupaan itselleni palkinnoksi silloin, kun siirryn painoindeksissä normaalin painon puolelle. ;) Muistankohan minä tätä niin pitkän ajan jälkeen?

edit: Tajusinpa juuri, että tämä koko blogipohjakin paljastaa rakkauteni punaiseen. Mikä on sinun lempivärisi? Siis väri, josta saa energiaa ja hyvää mieltä.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Pukeudu punaiseen päivä”

 1. Teea says:

  Ehdottomasti sininen kaikissa sävyissään!

 2. Outi says:

  Sininen ON kaunista. :)

 3. Keiju says:

  Moikka! Punainen on energinen ja mansikka niiiin hyvää. Mutta r-a-k-a-st-a-n pinkkiä. Mustan kanssa, mutta musta ei ole kovin energisoiva. Jännä juttu, että ennen projektia tuli valtava valkoinen kausi. Uskon värien psykologiaan kyllä… Siellä uudessa liikkeessä oli juurikin tuollaiset samanlaiset punaiset sukkikset! :)

 4. Outi says:

  Jahas. Ja Vaasasta löytyy myös Gina Tricot. Kyllä nyt käy niin, että sinne käy tie jossain vaiheessa jo ihailemaan ihmeitä. :D

  Ja pinkki on mustan kanssa ihanaa. Aivan todella ihanaa!

Leave a Reply

See also: