Viime viikon ja tämän viikon liikunnat

Viime viikolla tuli kyllä liikuttua ennätysmäisesti. :) Kuvana näyttää aika tylsältä, kun päällä on aina samat kuvat, mutta tosiasiassa viikko oli erittäin monipuolinen. Otin mukaan jo tämän viikon maanantainkin, kun se ehti jo mennä.

Corea, sulkapalloa, lenkillä käymistä, zumbaa polkupyöräilyä ja  ZUMBAA! Todennäköisesti tuota liikuntamäärää ei kesän aikana tule ylitettyä.

Mutta tämä viikko sitten näyttäisi tällaiselta:

Maanantai: Core 1h, viimeistä kertaa…
Tiistai:
polkupyöräily 60 min
Keskiviikko:
Zumba
Torstai: Lepo

Perjantai: Sauvakävely 75 min vaihtelevassa maastossa
Lauantai: Juoksu 20 min yhtämittaista hölkkää + alkuun ja loppuun 10 min reipasta kävelyä
Sunnuntai: polkupyöräily 75 min

Saa nähdä miten liikunnat onnistuu näin yksinhuoltajaviikolla. Eilen kyllä kävin coressa, mutta ihan joka ilta ei poikia voi jättää kaksistaan. Täytyy katsoa miten asiat järjestyy.

Niin ja sauvakävely on hiukan epävarmaa, koska en oikein tiedä, että missä sitä kävisi kävelemässä. Rakenteilla oleva pururata kun on erityisen huonossa kunnossa nyt sateiden ansiosta. Niin ja mitenkähän muuten Suomen ihana kevätkeli antaa toteuttaa noita kaikkia.

Eniten odotan innolla lauantain merkintää. ;) Ja jos viikonloppuna on hyvä keli, niin takuulla tulee sulkapalloiltua ja möyrittyä puutarhassa ja ja ja…

Ja sitten zumbaa. Eilisen illan vietin ZIN tv:n parissa eli zumbaohjaajien nettimateriaaleja tutkien. Vielä en itse yrittänyt kummempaa, mutta ehkä jo tänään jotain.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: