My zumbapersonality

Olipahan syvällisiä ajatuksia eilen illalla. Mietiskelin zumbaa, enkä sittenkään mitään suurempia asioita, mutta syvällisemmin tai ainakin poukkoillen asiasta toiseen. Pari juttua totesin totaalisesti:

Minä olen oma itseni ja rakastan juuri sellaista musiikkia mitä rakastan. Hitsiläinen, minä olen takuulla laulava zumbaohjaaja, jos kerran olen alusta lähtien ollut laulava zumbaajakin. :D

Että tuollaisesta lähtötilanteesta lähdetään. Minä en varmaan ikinä pystyisi pitämään jotain mikrofonia, koska en mitenkään pysty pysymään hiljaa, jos hyvä kappale on soimassa. Kotioloissakin hyräilen ja laulelen aina. Pienempi pojista on muuten oppinut saman tavan ja ajaa isomman välillä mielipuolisuuden rajoille. Olenkohan onnistunut kasvattamaan hyräilyhirviön?

Mutta niin, sitten hypähtelin youtubessa kappaleista toisiin ihan ilman järkevää logiikkaa ja löysin esimerkiksi tällaisia. Mietin samalla nimittäin sitä, että minkälaiset kappaleet minua sytyttävät. Zumba levyillä on tietysti valmiita ratkaisuja, mutta samalla kun selailin näitä, niin mietin kappaleiden osajakoja ja minkälaisia liikkeita ne voisivat sisältää. Eräänlaista kuivaharjoittelua.

Hei siis älkää säikähtäkö noita kummallisia kappaleyhdistelmiä. Paitsi, että aion ehdottomasti käyttää ikuisesti ärsyttävää Ketchup songia. ;) Ja hei, tottakai minä löysin parempia ja selvempiäkin zumba kappaleita, mutta olkoon nämä esimerkkinä hyppelystäni.

Yakalelo

Ketchup song

La Bomba

Party people by Nelly and Fergie

Did you like this? Share it:

5 Responses to “My zumbapersonality”

 1. Tiia says:

  Siis mä just yks päivä kelasin et vitsi Las Ketchupin biiseistä vois löytyä Zumbaan joku! :D Haha.

  Mä oon täällä kans kuunnellut kaikkia biisejä ihan fiiliksissä ja tehnyt koreografioita. Huvittavaa kyllä, koulutuskin on vielä käymättä… No hyvä olla valmiina! :D

 2. Outi says:

  Malta sitten malttaa kuunnella, että mitä opastusta annetaan. :D Minulle tuli niiden päivien aikana aika tavalla uutta asiaa. Mutta minä niin uskon, että sulla on super vauhdikkaat ohjelmat tulossa.

 3. Tiia says:

  Joo tottahan toki! :D Nää on vaan tämmösiä kokeiluja vasta!

 4. Teea says:

  Voi tuo Ketchup Song on niin hyvä :-) Mä kuulin sen ekaa kertaa silloin Bulgarissa ja jäin siihen heti koukkuun =)

 5. Outi says:

  Se pistää minut “hytkymään”. :D

Leave a Reply

See also: